Pension Grafleiten

Rakousko, Salcbursko, Saalbach

Pension Garni Grafleiten, Saalbach

    Rakousko, Kaprun / Zell am See, Saalbach / Leogang, Salcbursko, Zell am See, Saalbach, Saalbach / Hinterglemm, Schmittenhöhe
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Základní informace

Příjemný 3hvězdičkový penzion, který se nachází v centru Saalbachu. Ve městě jsou restaurace, bary, supermarket. Naproti penzionu je lanovka Kohlmaisbahn. Vzdálenosti: Hinterglemm 5km, Zell am See 18 km, Bischofshofen 66 km, Salzburg 95 km.

Proč si vybrat Pension Garni Grafleiten
  • nachází se v atraktivní lokalitě Saalbach
  • děti do 2 let zdarma
  • ideální výchozí bod pro cyklo- a turistiku
  • pobyty možné už od 1 noci
Ubytování

Všechny pokoje pro 2-3 os. jsou vybaveny vlastní koupelnou se sprchou, WC a fénem, kabelová TV s plochou obrazovkou. Většina pokojů má balkon. Wi-Fi připojení v celém domě zdarma. Všechny pokoje jsou nekuřácké.

Vybavení

Venkovní posezení u hotelu. Hotelovým hostům je k dispozici prostor na úschovu kol. Parkování u hotelu je zdarma. 

Strava

V ceně pobytu je snídaňový bufet s produkty z regionu.

V ceně je zahrnutá slevová karta Joker card

Joker Card pro oblast Saalbach Hinterglemm platí během Vašeho pobytu u všech vybraných partnerů Joker Card a obsahuje tyto služby, resp. vstupy: neomezené používání provozovaných lanovek v Saalbach Hinterglemmu, zábavná stezka Montelinos Erlebnisweg na hoře Kohlmais, dobrodružná trasa skřítka Kodoka na hoře Reiterkogel, tenisové kurty Saalbach Hinterglemm, údolní vláček, minigolf Saalbach + Hinterglemm, turistický autobus v Saalbach Hinterglemmu + mnoho atraktivních slev u našich partnerů.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Pension Grafleiten
Vzdálenost od sjezdovky: 30 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 146 552
dnes 8–19 h

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací