Hotel Gästehaus Kofler

  Rakousko, Korutany, Mallnitz

Gästehaus Kofler

  Rakousko, Korutany, Mallnitz
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

dům se nachází na klidném místě, cca 300 m od centra, veřejný bazén se saunou v Mallnitzu jen 100 m, běžecká stopa 50 m.

Zastávka skibusu: 40 m.

Lyžařský areál: 4 km Ankogel, 25 km ledovec Mölltal.

Ubytování

7 útulně zařízených apartmánů, vždy s kuchyňským koutem s myčkou, mikrovlnkou a kávovarem, TV, internet wi-fi zdarma.

Typ II. pro 2-4 osoby (36-45 m2) – 1 dvoulůžková ložnice (s možností přistýlky za příplatek – 5. osoba), obývací místnost s gaučem pro 2 osoby, koupelna a WC.

Typ III. pro 4-6 osob (75 m2) – 1 čtyřlůžková ložnice (dvoulůžko + gauč), 1 menší dvoulůžková ložnice, obývací místnost s gaučem pro 2 osoby (7. a 8. osoba za příplatek).

Stravování

vlastní.

Vybavení

parkoviště, lyžárna, WiFi, kosmetika a masáže za poplatek.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Gästehaus Kofler ***
Vzdálenost od sjezdovky: 4000 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 670 018
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-gastehaus-kofler-korutany-rakousko-z670018/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací