Hotel Brandwirt

  Rakousko, Horní Rakousko, Gosau

APARTHOTEL GASTHOF BRANDWIRT

    Rakousko, Dachstein West, Horní Rakousko, Solná komora, Gosau, Gosau / Russbach
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Minimální obsazenost:

Apartmány - 4 os.

Poloha:

rodinný hotel se nachází v nadmořské výšce cca 750 m n. m. v centru horského střediska Gosau přibližně 2,4 km od lyžařského areálu Dachstein West (Annaberg–Russbach) a pouze 100 m od nástupu na upravované běžkařské tratě, stejně jako od zastávky skibusu. Restaurace, bary a obchody jsou v okolí hotelu, krytý plavecký bazén je vzdálen cca 250 m.

Ubytování:

hotel nabízí ubytování v moderně nebo historicky zařízených dvoulůžkových pokojích s možností přistýlky (20-35 m2, rozkládací pohovka nebo přistýlka pro děti do 15 let). Všechny pokoje mají koupelnu (sprcha nebo vana, fén), samostatnou toaletu, sat. TV, Wi-Fi, sedací soupravu a velká část pokojů má i balkón. V hotelu jsou k dispozici také apartmány s 1 oddělenou ložnicí, obývacím pokojem a dalšími 2 lůžky a rozkládací pohovkou (další lůžko) a kuchyní (el. sporák s troubou, základní nádobí).

Vybavení a služby hotelu:

recepce, restaurace, bar, úschovna lyží a kol, Wi-Fi, parkoviště zdarma.

Sport a zábava:

upravované běžkařské tratě 100 m od hotelu, krytý plavecký bazén 250 m od hotelu, dětská herna.

Stravování:

polopenze – snídaně formou bohatého bufetu, večeře servírované (menu o 3 chodech, salátový bufet).

Vzdálenosti:

skiareál Dachstein West (Gosau): cca 2,4 km
centrum Gosau: cca 100 m
nástup na běžkařské stopy: cca 100 m

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Brandwirt ***
Vzdálenost od sjezdovky: 2500 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 187 398
dnes 8–19 h

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací