Hotel Zur Post Gasthof

  Rakousko, Korutany, Ossiach

Hotel Zur Post Ossiach

    Rakousko, Korutany, Rakouská jezera, Villach, Gerlitzen, Ossiach, Ossiacher See
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Hotel Gasthof Zur Post v centru městečka Ossiach je rodinný hotel pouhých 8 km od lanovky na Gerlitzen. Nová přístavba 30 m, veřejný krytý bazén Warmbad Villach 14 km, nadmořská výška 510 m n.m., běžkařké tratě 2 km, skibus zdarma před hotelem 2 - 3x denně k dolní stanici lanovek.A

Ubytování

Možnost dětské postýlky ve všech pokojích, sprcha/WC, fén, některé balkon/terasa, topení, telefon, flat SAT-TV, WIFI. Apartmány s balkonem a výhledem na jezero.
A: 2 - 3 lůžkový pokoj Standard( 20m2)
B: 2 - 3 lůžkový pokoj, balkón(22m2)
C: dvoulůžkový pokoj superior s výhledem na jezero, balkón(24m2)
D: rodinný pokoj v přístavbě(40m2 - 2 x ložnice

Vybavení

Recepce, úschovna zavazadel a servis, lobby, televizní místnost, stube, WIFI, sušárna bot, lyžárna, výtah, parkoviště, místnost na snídaně, jídelna, restaurace, bar, café, terasa, zahrada. Pro děti: postýlka, menu, vysoká židle.

Aktivity
Slevy

děti na 3. a 4. lůžku do 6 let 100%, 6-13,99 let 50%, nad 13 let 20%

Pobyt

6 nocí 26.12. - 02.01.2023

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Zur Post Gasthof ***
Vzdálenost od sjezdovky: 11000 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 578 700
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hotel-zur-post-ossiach-korutany-rakousko-z2578700/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací