Hotel Gejzír

Česko, Karlovarský kraj, Karlovy Vary

3/5

GEJZÍR

    Česko, Karlovarský kraj, Krušné hory, Západočeské lázně, Karlovy Vary
Tento hotel není aktuálně v nabídce
UBYTOVÁNÍ

2 - lůžkové pokoje s přistýlkou, Spr.+WC, SAT/TV, telefon, Wi-Fi internet

STRAVA

polopenze. Snídaně - bufetové stoly nebo jednotné menu (dle obsazenosti), večeře výběr ze 3 menu. Možnost dokoupení obědů na místě.

DALŠÍ MOŽNOSTI - LÉTO

Aktivity v Karlových Varech - golf: 5 golfových hřišť (do 5 km) - bowling a kuželky, paintball, dostihové závodiště, cyklistické a turistické značené trasy, NÁVŠTĚVNICKÉ CENTRUM MOSER v KARLOVÝCH VARECH - EXKURZE SKLÁŘSKÉ HUTĚ A MUZEA MOSER Muzeum sklárny Moser nabízí unikátní expozici, která mapuje více než 155 let historie sklárny. Expozice představuje nejstarší sklářskou tvorbu až po současné kolekce i jejich slavné majitele. Výstava je doplněnadesetiminutovým dokumentárním filmem v 9 jazykových mutacích, který shrnuje slavnou historii sklárny. Sklářská huť nabízí pravou atmosféru výroby skla. Návštěvníci uvidí mistry skláře, jak přeměňují žhavou masu skla v jedinečný výrobek. Ucítí vůni vypalovaných dřevěných forem a zažijí neopakovatelnou atmosféru tvůrčíruční práce. Prohlídky jsou obohaceny o prezentaci sklářských surovin, nářadí a výrobních postupů. Během prohlídky je možné fotografovat nebo natáčet na kameru a tak si navždy uchovat vzpomínku na návštěvu sklárny. Více informací naleznete : Na požádání u prodejce. TIPY NA ZAJÍMAVÁ MÍSTA v KARLOVÝCH VARECH: • Mlýnská kolonáda - pseudorenesanční kamenná kolonáda •Tržní kolonáda - dřevěná kolonáda ve švýcarském stylu •Vřídlo - 1. Karlovarský minerální pramen • Kostel sv. Máří Magdalény - vrcholně barokní chrám •Pravoslavný kostel sv. Petra a Pavla - byzantující jednolodní kostel • rozhledna Diana - mohutná cihlová rozhledna doplněná krytým dřevěným ochozem • Vyhlídka Jelení skok - dřevěný vyhlídkový altán • Motýlí dům Diana Karlovy Vary - tropická zahrada sživými exotickými motýly z celého světa • Karlovarské městské divadlo - zajímavý program • Muzeum Jan Becher - expozice, prohlídka historických a výrobních sklepů, videoprojekce, ochutnávka • Muzeum sklárny Moser - unikátní expozice více než 155 lethistorie sklárny • Moser sklářská huť - rukodělná výroba skla za doprovodu profesionálního průvodce. • Podzemí Vřídelní kolonády - exkurzní trasa do podzemí Vřídla. • Thun - největší výrobce českého porcelánu - vítejte ve světě fabrik

DÍTĚ

Jedno dítě do 5,99 let bez nároku na lůžko se snídaní ZDARMA.

LETNÍ AKTIVITY - KOUPÁNÍ

ALŽBĚTINY LÁZNĚ (5,5 km), bazén s délkou 25 m, relaxační a dětský bazén, BAZÉNOVÉ CENTRUM (8 km), bazén s délkou 25 m, relax zóna (vířivky, protiproud, whirlpool, tobogán, sauna, dětský bazén), venkovní bazén u KV ARENY vč. dětského bazénu (8 km), přírodní koupaliště Rolava (10 km - MHD) - součástí areálujsou tenisové kurty, okruh pro in-line bruslaře, horolezecká stěna, dětský koutek, tobogán, WC, sprchy a občerstvení. Městské koupaliště v Ostrově (14 km) - 50 m dlouhý, vyhřívaný bazén a dva malé dětské bazény.

PARKOVÁNÍ

zdarma

POBYT SE ZVÍŘETEM

90,- Kč/den

POZNÁMKA

Pobyt začíná nástup od 14.00 a večeří od 18.00 hod v den příjezdu. Pobyt končí snídaní a uvolněním pokoje do 11.00 hod v den odjezdu.

CELKOVÁ KAPACITA

28 pokojů

DÁLE PRO VÁS

ZDARMA: Wi-Fi internet na recepci, úschova vlastních kol, zapůjčení tenisových raket a míčků při zakoupení lekcí s trenérem, rekreační pobyt, parkování.

REKREAČNÍ POPLATEK

v ceně

AKČNÍ NABÍDKA

V AREÁLU 14 TENISOVÝCH KURTŮ

PROČ K NÁM ?

Proč hotel Gejzír Karlovy Vary: - tenisový ráj: v areálu 14 tenisových kurtů - v okruhu 5 km jsou 4 golfová hřiště

VYBAVENÍ

restaurace s letní terasou, salonek, sauna, masáže (na objednávku), uzavřené parkoviště, 14 tenisových kurtů a tenisová hala se 2 dvorci.

POLOHA

Hotel Gejzír *** leží v jedné z nejkrásnějších částí města, obklopen lázeňskými lesy a parky, uprostřed tenisového areálu. V okolí do 5 km jsou 4 golfová hřiště. Karlovy Vary jsou jedním z nejznámějších lázeňských měst v Evropě s dvanácti minerálnímiprameny a množstvím budov klasickém stylu. Jsou také střediskem světoznámého skla a porcelánu.

PŘÍJEZD AUTEM

Po E48 směr Karlovy Vary, odbočka směr Hůrky a dále pokračovat směr Březová, hotel leží v areálu tenisových kurtů.

PŘÍJEZD AUTOBUSEM

Autobusem do Karlových Varů a dále MHD na zastávku Gejzírpark (ze zastávky "Tržnice" autobus č. 7). Zastávka autobusu přímo před areálem.

PŘÍJEZD VLAKEM

Vlakem do Karlových Varů a dále MHD na zastávku Gejzírpark (pěšky 4 min. na zastávku Růžový vrch, odtud č. 19 na zastávku Tržnice a dále č. 7 na zastávku Gejzírpark)

565 656 610 Číslo zájezdu: 889 522
dnes zavřeno

Hodnocení

21. nejlepší hotel v destinaci Karlovarský kraj

3/ 5 2 recenzí

patron srpen 2017 Hotel Gejzír Karlovy Vary. Otřesný zážitek z dovolené... celá recenze

Kubíci červenec 2017 Pobyt pro nenáročné. Pobyt v hotelu Gejzír jsme si užili v naprosté pohodě. Doporučujeme i když jsme zjistili , že se chystá celková přestavba objektu.... celá recenze