Hotel Bahia Principe Grand Resort El Portillo

  Dominikánská republika, Samaná, Las Terrenas

BAHIA PRINCIPE GRAND EL PORTILLO

    Dominikánská republika, Samaná, Las Terrenas
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Popis zájezdu

Poloostrov Samána se rozkládá na území 1036 km čtverečních a nabízí spoustu zeleně, pláže a průzračné moře. Poloostrov Samána je celoroční destinací. Od prosince do března je tato destinace navíc zajímavější díky velrybám, které připlouvají blíže k poloostrovu od chladného Atlantiku, aby se zde pářily. Poloostrov Samána nabízí svým návštěvníkům také mnoho dobrodružství, mezi které patří například zdolání vodopádu „El Limon“. Poloostrov je považován za jednu z nejkrásnějších destinací Dominikánské republiky. Prožijte Vaší dovolenou v tomto letovisku v hotelu Bahia Principe Grand El Portillo 5*, ALL INCLUSIVE.

Popis lokace

SAMANÁ:

Až do 19. století byl tento výběžek téměř ostrovem. Pak se však zátoka zanesla usazeninami a obě části spojil pruh země a z ostrovu se stal poloostrov. Poloostrov Samaná se nachází na severovýchodu Dominikánské Republiky. Najdete zde kromě bílých pláží s jemným pískem i mohutné pohoří „Cordillera Samaná“, pás hor, kde roste 60 druhu palem. Je zde i několik vodopádu, které můžete objevovat v sedle koně. Během zimních měsíců leden až březen, láka Samanský záliv velryby, které sem připlouvají k námluvám a aby zde porodily svá mláďata. Další zajímavost je národní park „los Haitises“, kde najdete tzv. „mogotes“, tedy stolové hory z korálového vápence. Tyto stolové hory se vytvořili před 25 mil. let pod mořem a před 1,8 mil. let se vynořili na hladinu. Toto území je také pokryto porosty mangrovníku a je tak úkrytem pro ptactvo a vodní živočichy všeho druhu. Za návštěvu pak stojí některé z mnoha jeskyň, kde zanechali svědectví v podobě nástěnných kreseb a rytin původní obyvatelé. V zálivu Samaná najdete ostrůvek „Cayo Levantado“, známý též jako ostrov Bacardi. Jtoto jméno bylo odvozeno od reklamy na kubánsko-portorikánský rum Bacardi, která se tam natáčela. Tento ostrov pak byl i úkryt pro proslulého britského bukanýra „Jack Banister“.

Popis ubytování

BAHIA PRINCIPE GRAND EL PORTILLO 5*****:

Na severní části poloostrovou Samaná, obklopen tropickou zahradou se nachází resort Grand Bahia Principe El Portillo. Tento 5* resort má k dispozici celkem 606 pokojů, které dělí na 5 kategorií: „Standard“, „Junior Suite“ – navíc obývací část s pohovkou, „Family Junior Suite“ – obývací část s pohovkou a dětský mini-bar, „Family Master Suite“ – propojené pokoje jinak jako Family Junior Suite a „Junior Suite Superior“. Všechny pokoje jsou vybaveny: klimatizace, stropní ventilátor, telefon, budík, kávovar, satelitní TV, trezor (za poplatek), mini-bar, fén, WiFi (za poplatek), žehlička s žehlícím prknem. Celkem 6 restaurací a několik baru zajišťuje stravovaní a osvěžení. Bary jsou k dispozici na pláží, u bazénu a na několika místech v hotelu. Z restaurací jsou to hlavní hotelová „Las Dalias main restaurant“, plážová „Beach Restaurant“ a 4 a la carte – italská „Portofino“, gurmánská „Don Pablo Gourmet Restaurant“, středomořská „El Pescador Restaurant“ a brazilská „Rodizio“. Dětské návštěvníky jistě zaujme vodní park „Water Park Bahia Scouts“ kde najdou vodní skluzavky, nebo je zde klub jak pro ty nejmenší, tak pro juniory. Relaxace na pláži nebo aktivně zkusit plně vybavenou posilovnu, plážový volejbal, kajaky, basketbal, potápění či si zahrát stolní tenis, to už je otázka na Vás. Pro děti a dospělé jsou během dne i večera připraveny animace. Večerní show se naladíte na dominikánské rytmy, které pak můžete zkusit na diskotéce „Bachata“. Aby, jste se cítili skvěle, můžete vyzkoušet hotelové SPA, které kromě masáží a salónu krásy nabízí i saunu. Z dalších služeb nabízí hotel: směnárnu, lékárnu, zdravotní službu, prádelnu a parkoviště.

All Inclusive zahrnuje: 24 hodinová recepce, plážová restaurace, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby v barech resortu, WiFi v lobby, přístup k Bahia Principe Village, zábavné programy pro děti i dospělé, dětský vodní park, aerobik a taneční lekce, dopravu po resortu, express check out, parkoviště, volný vstup na diskotéku „Bachata“ v Bahia Principe Village (alkoholické a nealkoholické nápoje místní výroby v ceně), dětský klub a klub pro dospívající, posilovna, volejbal, lukostřelba, stolní tenis, basketbal, šipky, fotbal, kulečník, 1 hodina denně paddle surf, kajak, tenis, katamarán, šnorchlování (v závislosti na dostupnosti)

Změna služeb hotelu vyhrazena.
*Doba transferu z letiště v Santo Domingo cca 2,5 hodiny/Punta Cana cca 4 hodiny!

Strava

Stravovaní formou All Inclusive.

All Inclusive zahrnuje: snídaně, obědy a večeře, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby v barech resortu.

Program

1. DEN
Odlet z Prahy, s přestupem do Punta Cana
2. DEN - 7,8,9... dle požadavku klienta
Pobyt ve Vámi zvoleném hotelu s možností fakultativních výletů.
8. DEN
Odlet z Punta Cany s přestupem směrem Praha
9. DEN
Přílet do Prahy

Základní cena zahrnuje

  • Leteckou dopravu v ekonomické třídě s přestupem dle letového řádu
  • Přivítaní českou asistenci na letišti v Punta Cana
  • Turistickou kartu
  • Transfer letiště - hotel - letiště
  • Asistence českého delegáta na telefonu po dobu pobytu
  • Ubytovaní v základním typu pokoje s All Inclusivem
  • Pojištění CK proti úpadku

Základní cena nezahrnuje

  • Cestovní pojištění
  • Fakultativní výlety
Cena zájezdu zahrnuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se tak může od uvedené částky lišit. Aktuální cenu vám rádi ověříme po zaslání nezávazné objednávky.

Informace o zájezdu

Pořadatel: KENTLUCKY s.r.o., IČ 26475693.
Název hotelu dle pořadatele: BAHIA PRINCIPE GRAND EL PORTILLO *****
Lokalita dle pořadatele: Samaná, Samaná
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Bahia Principe Grand Resort El Portillo *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 566 936
dnes 8–19 h

Dominikánská republika

Dominikánská republika je stát nalézající se na souostroví Velké Antily v Karibském moři. Ostrov objevil v roce 1492 Kryštof Kolumbus a byl tímto ostrovem, stejně jako současní návštěvníci, okouzlen. Přírodní krásy tohoto státu jsou velmi různorodé. Naleznete zde třítisícová horská pásma, národní parky, jezera, jeskyně a především nekonečné písčité pláže u křišťálového moře. Dominikánská republika vám umožní nahlédnout i do své zajímavé historie prostřednictvím velkého množství památek v koloniálním stylu.

Nádherný tropický ostrovní stát Karibiku si vás získá výjimečným exotickým prostředím. Tady se během vaší dovolené zastaví čas. V dominikánské republice na vás čeká velmi přívětivé prostředí, lidé jsou velmi milí a ostrov je celkově romantickým rájem pro zamilované páry. Nezapomenutelná je kombinace krásného pobřeží s exotickým slunečným počasím. Nejvyhledávanější lokality jsou Punta Cana a Boca Chica.

Do 25. dubna 2018 si turisté musí pro vstup do země po příletu obstarat turistickou kartu. Od 25. dubna 2018 bude poplatek za turistickou kartu již zahrnut v ceně letenky.

Dominikánská republika - více informací

Nezávazná objednávka

BAHIA PRINCIPE GRAND EL PORTILLO
    Dominikánská republika, Samaná, Las Terrenas

Cena
68 100 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 566 936

Zájezd

dospělá osoba
2
68 100 Kč
příplatek za jednolůžkový pokoj - dospělá osoba
0
10 900 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
1 710 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
1 044 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
810 Kč