Grand Hotel Varna

  Bulharsko, Svatý Konstantin

4/5

Grand Hotel Varna

    Bulharsko, Svatý Konstantin
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Následující text je strojově přeložen... zobrazit v originále zobrazit v originále
MODERN HOTEL ... Klidné ... 4 tematických restaurací ...

  • Dětský bazén
  • ZÁBAVA
  • ALL INCLUSIVE
  • bezdrátový V CENĚ


Poloha: Hotel se nachází na klidném místě v komplexu „Grand Hotel Varna Resort & Spa“ se nachází asi 200 metrů od písečné pláže. Doba přenosu z letiště je přibližně 40 až 60 minut.

Vybavení: V hotelu je celkem 331 pokojů rozloženo 11 pater. Mezi další vybavení patří výtahy, recepce s pronájem trezor, Wi-Fi v lobby (v ceně), bufetová restaurace a čtyři tématické restaurace, bary, kavárny. Venku je bazén s barem u bazénu a plážový bar. 2 lehátka a slunečník jsou zahrnuty v bazénu, plážové osušky jsou u bazénu a pláže jsou zahrnuty.

Ubytování: Dvoulůžkové pokoje (A1-3A), 28 m², 2 postele velikosti queen (ne přistýlka) jsou vybaveny, minibar (na vyžádání, za poplatek), klimatizace, satelitní TV, telefon, koupelna s vanou a kombinací sprchy , WC, vysoušečem vlasů, župany a balkon. Dokonce i rozpočet pokoje (A2-3S) a akční pokoj (A2R), vybavení, jako A2A, rezervovat. Comfort Plus pokoj (A2-3K) ve vyšších patrech s částečným výhledem na moře, jinak známý jako A2A.

Jídlo a pití: All Inclusive. Jídla formou bufetu.

Zábava: Decentní denní a večerní zábava.

Sport / aktivity: Včetně: aerobik, plážový volejbal, bocce, šipky, posilovna. Příplatek: Tennis.

Wellness: V ceně: krytý bazén. Za poplatek: masáže, sauna.

Včetně: Za pokoj 1 slunečník a 2 lehátka na pláži „South Beach“, a u bazénu hotelu.

Rodiny: samostatný dětský bazén s tobogánem. Dětský zábavní. Mini klub v sousedním hotelu „Dolphin“. Mini aquapark v hotelovém komplexu, dětský zábavní park v parku.

Info: Kreditní karty: Diners, MasterCard, VISA; Kategorie zemí: 5 hvězdiček.

Rezervace Poznámka: Aktivity a služby v venkovním prostoru podléhají povětrnostním dostupné podmínky.

Úsporné výhoda:25% Super Plus Early Bird slevu, bezplatné noclehy, např 7 = 6 a dalších cenových výhod v určitých termínech naleznete v sekci ceny.

All Inclusive: 4 tematické restaurace na oběd, dvě z nich na večeři (večeře na objednávku pouze). 2 snack bary a ovoce. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje 24 hodin. Během dne, nápoje jsou podávány v plážovém baru. Kromě toho, čaj, káva. Odpolední občerstvení, sendviče, moučníky, koláče. Plážový snack bar, led house.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Grand Hotel Varna *****
Typ pláže: písčitá, molo
Vzdálenost od pláže: 200 m

Popis ubytování a programu zájezdu v originále

Následující text je zobrazen v originále... zobrazit strojový překlad
MODERNES HOTEL ... RUHIGE LAGE ... 4 THEMENRESTAURANTS ...

  • KINDERPOOL
  • UNTERHALTUNG
  • ALL INCLUSIVE
  • WLAN INKLUSIVE


Lage: Das ruhig gelegene Hotel befindet sich im Komplex "Grand Hotel Varna Resort & Spa" und liegt ca. 200 Meter vom feinsandigen Strand entfernt. Die Transferzeit ab Flughafen beträgt ca. 40 bis 60 Minuten.

Ausstattung: Das Hotel verfügt über insgesamt 331 Zimmer, die sich auf 11 Etagen verteilen. Zu den weiteren Annehmlichkeiten gehören Lifts, Rezeption mit Mietsafes, WLAN in der Lobby (inklusive), Buffetrestaurant, 4 Themenrestaurants, Bars, Café. Im Außenbereich befindet sich der Pool mit Poolbar und Strandbar. 2 Liegen und ein Sonnenschirm sind am Pool inklusive, Badetücher sind an Pool und Strand inklusive.

Unterbringung: Die Doppelzimmer (A1-3A), ca. 28 qm, verfügen über 2 Queensize-Betten (Zustellbett nicht möglich), Minibar (auf Anfrage, gegen Gebühr), Klimaanlage, SAT-TV, Telefon, Bad mit Badewanne und integrierter Dusche, WC, Föhn, Bademäntel sowie Balkon. Auch als Sparzimmer (A2-3S) und Aktionszimmer (A2R), Ausstattung wie A2A, buchbar. Komfort-Plus-Zimmer (A2-3K) in den oberen Etagen mit seitlichem Meerblick, sonst wie A2A.

Essen & Trinken: All Inclusive. Mahlzeiten in Buffetform.

Unterhaltung: Dezente Tages- und Abendanimation.

Sport/Aktivitäten: Inklusive: Aerobic, Beachvolleyball, Boccia, Darts, Fitnessstudio. Gegen Gebühr: Tennis.

Wellness: Inklusive: Hallenbad. Gegen Gebühr: Massage, Sauna.

Inklusive: Pro Zimmer sind 1 Sonnenschirm und 2 Liegen am "South Beach" Strand sowie am Pool inklusive.

Familien: Separater Kinderpool mit Wasserrutsche. Kinderanimation. Miniclub im Nachbarhotel "Dolphin". Mini-Aquapark im Hotelkomplex, Kinder-Adventure-Park in der Parkanlage.

Info: Kreditkarten: Diners, Mastercard, VISA; Landeskategorie: 5 Sterne.

Buchungshinweis: Die Aktivitäten und Einrichtungen im Außenbereich stehen wetterabhängig zur Verfügung.

Sparvorteil: Bis zu 25% Superplus-Frühbucherrabatt, Gratisnächte, z.B. 7=6 sowie weitere Preisvorteile zu bestimmten Terminen entnehmen Sie bitte dem Preisteil.

All Inclusive: 4 Themenrestaurants für Mittagessen, 2 davon für Abendessen (abends nur mit Vorreservierung). 2 Snackbars und Obstbar. Lokale alkoholische und alkoholfreie Getränke 24 Stunden. Tagsüber Getränke auch an der Strandbar. Außerdem Tee, Kaffee. Nachmittags Snacks, Sandwiches, Gebäck, Kuchen. Snackbar am Strand, Eishaus.

565 656 610 Číslo zájezdu: 840 295
dnes 8–19 h

Hodnocení

3. nejlepší hotel v destinaci Svatý Konstantin

4/ 5 5 recenzí

Miloš červen 2017 Grand hotel Varna. Za mě skvělá dovolená, jen delegát od CK Ivan ?? pan neviditelný, o placenou snídani před odjezdem se samozřejmě nepostaral( naště... celá recenze

Andrea červenec 2017 Grand Hotel Varna.. Tak ani nevím kde začít ! Příjezd na hotel kolem 9 hodiny ranní hned sme dostali náramky a mohli jít na snidani. Zdálo se ze dovol... celá recenze

deli červenec 2016 Luxusní dovolená i pro děti, super jídlo, nádherný park. pěkný, pohodlný, útulný a klidný pokoj, super jídlo, vybere si opravdu každý, včetně dětí, spousta zralého ovoce, zeleniny, salátů... celá recenze

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-grand-hotel-varna-svaty-konstantin-bulharsko-z840295/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Bulharsko

Bulharsko je stát ležící v jihovýchodní Evropě na Balkánském poloostrově. Jeho východní hranici tvoří Černé moře. Délka rozmanitého pobřeží je téměř 400 kilometrů. Nalezneme zde dlouhé písečné pláže, ústí mnoha řek i skalnaté zátoky. Směrem do vnitrozemí je krajina spíše hornatá, nejvyšší hora Bulharska Musala je se svými 2 925 m n. m. nejvyšším bodem celého Balkánského poloostrova. Hlavním městem země je Sofie, ležící na historicky důležitých obchodních cestách spojujících Evropu a Orient. Největším letoviskem je Slunečné pobřeží, dále vynikají historická střediska u moře Sozopol a Nesebar, malebné rodinné Primorsko a Kiten, a nakonec vždy slunečný na jih orientovaný Svatý Vlas.

Pobřeží Černého moře je ideální volbou pro rodiny s dětmi. Nabízí cenově dostupnou dovolenou v příjemném prostředí, které v létě mluví minimálně z poloviny česky. Počasí není tolik horké jako na samém jihu Evropy, ale je více podobné našim letním podmínkám. Do Bulharska se dostanete rychle a pohodlně letadlem.

Bulharsko - více informací