Hotel Miramar Maragogi Resort

  Brazílie, Alagoas, Ponta de Mangue

Grand Oca Maragogi Resort

    Brazílie, Alagoas, Ponta de Mangue
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Následující text je strojově přeložen... zobrazit v originále zobrazit v originále
BIG POOL Zahradní ...
COMFORT ... offshore útes ...

Poloha: Ve středisku je klidná a přímo na dlouhé, mírně se svažující písečné pláže Ponta de Mangue. Až do Recife je 120 km daleko. Převod na letiště trvá asi 2 hodiny.

Vybavení: Resort nabízí 120 pokojů, 96 bungalovy a 12 apartmánů. Mezi další vybavení patří lobby s recepcí, internetový koutek (za poplatek), Wi-Fi (za poplatek), bufetová restaurace, a la carte restaurace (za poplatek) a několik barů. K dispozici jsou 2 bazény s terasou v rozlehlých zahradách. Lehátka, slunečníky a plážové osušky jsou u bazénu a na pláži hotelu.

Ubytování v rodinném domě: Standardní pokoje „Terreo“ (A1-3A, 22 m²) jsou vybaveny minibarem, klimatizací, TV, telefonem, koupelnou s vanou nebo sprchou, WC, vysoušečem vlasů, balkonem nebo terasou. Bungalovy „Jardin“ (A1-2C) mají stejné vlastnosti a jsou případně na zahradě nebo na straně bazénu (A1-2D) k dispozici pro rezervaci.

Jídlo a pití: All Inclusive.

All inclusive: Všechna jídla formou bufetu. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje s jídlem a na barech od 09:00 do 0:00. Občerstvení. Snídaně přehlídka vaření od 7:00 do 10:00, obědy od 12:00 do 15:00 a večeře od 7:00 hod do 22:00 hod. Minibar je doplňován denně nealkoholickými nápoji, vodou a pivem.

Zábava: Denní, sportovní a večerní zábava.

Sport / aktivity: Zahrnuje: fitness, plážový volejbal, vodní pólo. Příplatek: PADI potápěčská škola na pláži.

Wellness: za úplatu: masáže.

Rodina: Mini klub (4-12 let), dětské hřiště.

Info: Kreditní karty: American Express, Diners Club, MasterCard, VISA; Hvězdičky: 4 hvězdičky.

Úsporu výhod: cenové výhody v určitých termínech naleznete v sekci ceny.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Miramar Maragogi Resort ****

Popis ubytování a programu zájezdu v originále

Následující text je zobrazen v originále... zobrazit strojový překlad
GROSSE POOLLANDSCHAFT ...
KOMFORT ... VORGELAGERTES RIFF ...

Lage: Das Resort liegt ruhig und direkt am langen, leicht abfallenden, feinsandigen Strand von Ponta de Mangue. Bis nach Recife sind es etwa 120 km. Die Transferzeit vom Flughafen beträgt in etwa 2 Stunden.

Ausstattung: Die Ferienanlage verfügt über 120 Zimmer, 96 Bungalows und 12 Suiten. Zur weiteren Ausstattung zählen ein Empfangsbereich mit Rezeption, eine Internetecke (gegen Gebühr), WLAN (gegen Gebühr), Buffet-Restaurant, A-la-carte-Restaurant (gegen Aufpreis) und mehrere Bars. In der weitläufigen Gartenanlage befinden sich 2 Swimmingpools mit Sonnenterrasse. Liegestühle, Sonnenschirme und Badetücher sind am Pool und am Strand inklusive.

Unterbringung: Die Standardzimmer "Terreo" (A1-3A, 22 qm) sind ausgestattet mit Minibar, Klimaanlage, TV, Telefon, Bad mit Badewanne oder Dusche, WC, Föhn, Balkon oder Terrasse. Die Bungalows "Jardin" (A1-2C) verfügen über die gleiche Ausstattung und sind wahlweise zur Gartenseite oder zur Poolseite (A1-2D) buchbar.

Essen & Trinken: All Inclusive.

All Inclusive: Alle Mahlzeiten in Buffetform. Lokale alkoholische und alkoholfreie Getränke zu den Mahlzeiten und an den Bars von 09.00-00.00 Uhr. Snacks. Frühstück inklusive Show-Cooking von 7.00-10.00 Uhr, Mittagessen von 12.00-15.00 Uhr und Abendessen von 19.00-22.00 Uhr. Die Minibar wird täglich mit Soft Drinks, Wasser und Bier aufgefüllt.

Unterhaltung: Tages-, Sport- und Abendanimation.

Sport/Aktivitäten: Inklusive: Fitnessraum, Beach-Volleyball, Wasserpolo. Gegen Gebühr: PADI-Tauchschule am Strand.

Wellness: Gegen Gebühr: Massagen.

Familien: Miniclub (4-12 J.), Kinderspielplatz.

Info: Kreditkarten: American Express, Diners, Mastercard, VISA; Landeskategorie: 4 Sterne.

Sparvorteil: Preisvorteile zu bestimmten Terminen entnehmen Sie bitte dem Preisteil.

565 656 610 Číslo zájezdu: 839 796
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-grand-oca-maragogi-resort-alagoas-brazilie-z839796/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Brazílie

Brazílie je největší stát v Latinské Americe, jehož teritorium se táhne od východního pobřeží přes amazonské pralesy až k vrcholkům And. Díky tomu nabízí Brazílie různorodost krajiny a podnebí. V Brazílii můžete zdolávat vrcholky hor, brodit se houštinami pralesů nebo odpočívat u modrého moře na sluncem prohřátém písku. Tropické podnebí je zárukou celoroční turistické sezóny. Úředním jazykem je portugalština.

Brazílie - více informací