Hotel Grand Resort Lagonissi

  Řecko, Attika, Lagonissi

Grand Resort Lagonissi

    Řecko, Attika, Lagonissi
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Speciální služby zahrnuté v ceně zájezdu

Transfer do/z hotelu taxíkem. Pojištění Basic ERV pojišťovny a.s. včetně léčebných výloh.

Poloha

Rozsáhlý resort Grand Resort Lagonissi se rozkládá na jižní části stejnojmenného zeleného poloostrova s několika malými písečnými zálivy, obklopenými průzračně modrým Egejským mořem. Nachází se v dosahu 20 minut od athénského letiště a 40 minut od centraAthén. Athénská čtvrť Glyfada s mnoha obchody, restauracemi, bary a 18jamkovým golfovým hřištěm se nachází asi 20 kilometrů od resortu.

Popis hotelu

Grand Resort Lagonissi splňuje všechny podmínky pro strávení pohodové dovolené na vysoké úrovni. Nádherné výhledy na moře, členité pláže s příjemným vstupem do moře, spousta zeleně a skvělé restaurace nadchnou všechny návštěvníky. Resort přirozeněkombinuje krásy přírody s výhodami moderního životního stylu a nabízí mnoho typů ubytování. Kromě pokojů v hlavní budově také suity se soukromou zahradou, prostorné bungalovy a vily s privátními bazény.

Pláž & Bazény

pláž s drobnými kamínky, vstup do vody převážně písečný venkovní bazén s terasou, pool barem, lehátky a slunečníky, plážový bar

Vybavení hotelu

několik restaurací s širokou nabídkou mezinárodních i tradičních specialit, čerstvých ryb a mořských plodů, sushi i dietních specialit, dva bary, kino pod širým nebem, minimarket, knihovna CD a DVD, možnost zapůjčení DVD přehrávače, elektrické vozíky kpřepravě po areálu a další servis dle požadavků, heliport, objednat lze zapůjčení osobního auta, limuzíny, jachty nebo soukromého letadla

Ubytování

elegantně zařízené klimatizované pokoje pro dvě až tři osoby, mramorová koupelna s WC, vysoušeč vlasů, koupací pláště a pantofle, SAT/TV, telefon, rádio,minibar, trezor, wifi balkón nebo terasa, DVD přehrávač na vyžádání, nabízí se také ubytování vesuitách, bungalovech a vilách

Stravování

snídaně formou bohatého bufetu, možnost dokoupení večeří, dětské menu

Sport & zábava

fitness centrum, dva tenisové kurty s umělým osvětlením, hřiště na basketbal, volejbal a mini fotbal, vodní sporty na pláži včetně potápění, lodní výlety

Aktivity pro děti a juniory

dětský klub, hlídání dětí

Internetové připojení

wifi připojení bez poplatku

Relaxace & Wellness

Thalaspa Chenot zajišťuje léčebný program na základě vyšetření a zhodnocení individuálních potřeb každého klienta, masáže a kosmetické služby na nejvyšší úrovni, nabídka služeb maséra na pokoji, kosmetický salón, kadeřnictví, holičství

Popisy pokojů

Splendid Club Luxury pokoj výhled na moře

Interiér cca 22 m2, v hlavní budově, ložnice, mramorová koupelna, polštářové menu, balkón nebo terasa s výhledem na moře, max. obsazenost 2 osoby.

Splendid Club deluxe residenční suita výhled na moře

Interiér 40 m2, v hlavní budově, ložnice, obývací pokoj s rozkládací pohovkou, 2 televize, mramorová koupelna s malou televizí, polštářové menu, balkón s výhledem na moře, max. obsazenost 3 osoby.

Splendid Club Vista suita

Interiér 42 m2, v hlavní budově, ložnice s výhledem na moře, oddělený obývací pokoj, 2 televize, mramorová koupelna s malou televizí, polštářové menu, velká okna s dálkově ovládanými závěsy, balkón nebo terasa, max. obsazenost 3 osoby.

Splendid Club dvoulůžkový pokoj superior sunset sdílený bazén

Interiér cca 22 m2, přízemí hlavní budovy, ložnice, mramorová koupelna, polštářové menu, terasa se sdíleným bazénem, max. obsazenost 2 osoby.

Blue Water Club deluxe bungalov u pláže

Interiér 40 m2, severozápadní strana poloostrova, ložnice s obývací částí a rozkládací pohovkou, mramorová koupelna, kosmetické vybavení a vybavení pro masáže, polštářové menu, privátní zahrada se slunečníkem a lehátky, přímý přístup k moři, max.obsazenost 3 osoby.

Blue Water Club Mediterranean bungalov

Interiér 55 m2, západní strana poloostrova, ložnice s obývací částí a rozkládací pohovkou, mramorová koupelna s hydromasážní vanou, oddělený sprchový kout a parní lázeň, šatna, terasa, max. obsazenost 3 osoby.

Ubytování lze zajistit i v dalších typech pokojů vyšších kategorií, popřípadě vilách. Pro jejich popisy a ceny nás neváhejte kontaktovat.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Grand Resort Lagonissi *****
Typ pláže: kamenitá, písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 736 447
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-grand-resort-lagonissi-attika-recko-z736447/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Řecko

Řecko leží v jižní Evropě, rozkládá se na pevnině a na četných ostrovech, které tvoří jednu pětinu řeckého území. Členitá pobřeží i romantické pláže jsou omývány Egejským, Krétským, Thráckým, Středozemním a Jónským mořem. Na poloostrově Attika se rozkládají Athény, hlavní město Řecka. Poznávejte antické památky, odpočívejte u čistého moře, vyzkoušejte speciality místní kuchyně. Nejoblíbenější ostrovy jsou Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Řecku zavedena pobytová taxa, která se od roku 2024 mění na klimatickou taxu. Platba probíhá přímo na recepci hotelu v den příjezdu a její výše je dle oficiální kategorie (počtu hvězdiček) hotelu následující:

Březen až říjen:

  • 1,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 7,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 10,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Listopad až únor:

  • 0,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 4,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 0,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Řecko - více informací