Hotel Konferencia

  Maďarsko, Západní Maďarsko, Győr

Víkend v termálních lázních Györ - hotel Konferencia

  Maďarsko, Maďarské termály, Severní Maďarsko, Západní Maďarsko, Győr
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Program :
1. den odjezd v cca 3.15 hod. z Tábora , ve cca 4.00 hod. z Pelhřimova
v cca 8.30 hod. příjezd do Györu

2. den termální lázně Györ
3. den v 16.30 hod. odjezd z Györu
příjezd cca ve 20.00 hod. do Pelhřimova ve 20.45 hod. do Tábora

Autobusová doprava :
Tábor - Pelhřimov - Humpolec/ Vystrkov - dálnice/motorest Pávov u Jihlavy - Brno - Györ
- možnost trasy přes Jindřichův Hradec

Györ - česky Ráb je město s dlouhou historií. Není náhodou, že toto místo bylo obydleno již v době keltské a římské, kdy tudy vedla důležitá obchodní stezka. Tisíc let staré biskupské sídlo,nejstarší jádro města, bylo vybudováno na vrchoku Káptalan na území mezi řekami Mosonským Dunajem, Rábou a Rábcou. Dnes je to jeden z nejpříjemnějších koutů města s mnoha historickými pamětihodnostmi. Přes ústřední polohu města na soutoku řek a jeho obchodní a průmyslový význam zůstal Györ malebným maloměstem, kde dodnes za slunečných víkendů zůstaly v módě procházky městem. Nové léčebné termální lázně a zážitkovou koupele poskytují návštěvníkům skvělou příležitost k odpočinku. Zdejší termální lázně Rába-quelle www.raba-quelle.hu jsou jedny z bezchlorových lázní v Maďarsku. Voda obsahuje hlavně alkalický hydrogenkarbonát a chlori, pro vyšší obsah jódu se řadí do skupiny jódových léčivých vod. Působí na revmatická onemocnění, pohybové ústrojí, gynekologická onemocnění, katary zažívacího ústrojí, klouby a páteř. Jsou zde 3 venkovní a 2 vnitřní bazény s léčivou vodou, 5 zážitkových bazénů s atrakcemi, 2 velké tobogány, proudové kanály, gejzíry, chrliče vody, vodní bar, dětský bazén, dětský koutek, saunové zahrady

Poloha

Hotel leží v centru klidné barokní čtvrti vedle katedrály v Györu, 50 metrů od hlavní ulice a 100 metrů od Dunaje. Za 10 minut dojdete do termálních lázní Rába Quelle.

Ubytování

1 - 4lůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením, klimatizací, TV, telefonem, WiFi, minibarem. Pokoje jsou nekuřácké.

Stravování

Snídaně formou bufetu v hotelové restauraci. Možnost dokoupení večeří.

Vybavení

Recepce (24 hodin), trezor, fax a kopírka, restaurace, bar, terasa, zahrada, parkoviště, krytý bazén, sauna, masáže, pronájem kol, kulečník, služba praní a žehlení.

565 656 610 Číslo zájezdu: 976 502
dnes 8–19 h

Maďarsko

Maďarsko je příbuzná země, která je dokonce součástí Visegrádského společenství s Českou republikou. Právě vzdálenost a mimořádně zajímavá turistická místa dělají z rovinaté země podél Dunaje výborný cíl nejen krátkodobých pobytů, ale také plnohodnotné dovolené. Největšími přednostmi země jsou termální prameny a s nimi spojená wellness centra, dále poměrně velké jezero Balaton, které je tradičním cílem letního odpočinku a vodních radovánek. Maďarsko je vyhlášenou krajinou skvělého vína a specifické vynikající gastronomie. Velkým hitem jsou proto různé pobyty ve vinných sklípcích, spojené s gastronomickými zážitky. Velkým historickým a ekonomickým centrem Maďarska je hlavní město Budapešť, které je silně vyhledávané pro eurovíkendové a poznávací pobyty.

Maďarsko - více informací