Hotel Fewo Bauernhof Haus Pock

Rakousko, Korutany, Pressegen

Haus Pock

  Rakousko, Korutany, Nassfeld / Hermagor, Rakouská jezera, Pressegen, Pressegger See
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Presseggen se nachází cca 2 km před Hermagorem, kdy na odbočce Presseggen odbočíte doleva a pokračujete ve směru na Hermagor souběžně s hlavní cestou. Asi po 150 metrech je po levé straně samostatný velký dům Gastehaus POCK, kde jsou uvedené apartmány. Vzdálenost od spodní stanice Milénia v Tropolachu je 10 km. 100m od domu – zastávka skibusu.

Ubytování

Jedná se o samostatný dům, kde je 6 velkých a 4 malé apartmány. Kapacita až 52 osob.Velký apartmán 4-6 pax - se skládá ze dvou ložnic, obýváku s rozkládacím gaučem, kuchyň, WC, koupelna s vanou, balkon, TVMalý apartmán 2-4 pax - se skládá z jedné ložnice, která je oddělena přepážkovou stěnou od obýváku, kde je rozkládací gauč, kuchyň, WC a koupelna dohromady, balkon.TV  

Stravování

vlastní

Vybavení

lyžárna, parkoviště

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Fewo Bauernhof Haus Pock
Vzdálenost od sjezdovky: 10000 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 159 701
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-haus-pock-korutany-rakousko-z1159701/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací