Hotel Bella Isla Resort

  Kuba, Isla de la Juventud, Cayo Largo

IBEROSTAR Playa Blanca

    Kuba, Havana
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Komplex bungalovů je z roku 2003. Objekt hostům nabízí celkem 306 pokojů. Hosté mají k dispozici vstupní halu s recepcí. Je zde směnárna. Ve společných prostorách se mohou hosté přes WiFi připojit k internetu (za poplatek). V komplexu se nachází restaurace a bar. Jsou zde i různé obchody. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Je zde TV místnost. Jízdní kola lze nechat v úschovně kol. Komplex nabízí službu hlídání dětí, lékařskou službu, transfer-servis, prádelnu a kadeřnictví. Aktivní hosté, kteří se chtějí projet po okolí na kole, si mohou půjčit kolo.

Ubytování

V pokojích je klimatizace a koupelna. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Mnoho pokojů má výhled na moře, který vytváří příjemnou atmosféru. Pokoje mají dvoulůžkovou postel nebo kingsize manželskou postel. Také je zde sejf a minibar. K dispozici je také lednička a mini lednička. Na pokoji je připojení k internetu, telefon, televize a WiFi. Je možné rezervovat bezbariérové pokoje. V koupelnách je sprchový kout a vana. Také je tu vysoušeč vlasů. Je možné rezervovat koupelnu s bezbariérovým přístupem.

Sport/aktivity

Komplex bungalovů má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Odpočívat lze na lehátkách se slunečníky. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. U bazénu je bar s drobným občerstvením. V objektu je možné se věnovat mnoha sportovním aktivitám. Je zde na výběr například tenis, hra boccia, plážový volejbal, volejbal, basketbal a lukostřelba. Milovníci vodních sportů mají na výběr mnoho aktivit, je zde například jízda na šlapadlech, jízda na kánoi, jízda na katamaránu, jízda na kajaku, šnorchlování, potápění a aqua fitness. Hosté mohou sportovat i uvnitř komplexu, je tady fitness studio, stolní tenis, badminton, kulečník, jóga, gymnastika, aerobik a házená. V komplexu je wellnes zóna, ve které je možné využít spa, saunu a masáže. Komplex bungalovů má pro své hosty připraveny zábavní programy, během kterých se děti ani dospělí nebudou nudit.

Stravování

Lze objednat stravování all inclusive. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Na přání je možné připravit dietní jídla. Objekt nabízí také drobné občerstvení. Nápoje jsou pro hosty v ceně. Na výběr jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba kartou

Je možné zaplatit platebními kartami Visa a MasterCard.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Bella Isla Resort ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 075 916
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-iberostar-playa-blanca-havana-kuba-z1075916/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Kuba

Kuba je stát ležící v Karibiku a zároveň největší ostrov souostroví Velké Antily. Území tvoří kromě hlavního ostrova i tisíce malých ostrovů a ostrůvků. Nejen díky svým přírodním krásám, tropickým lesům, korálovým útesům a atolům je hojně navštěvovanou destinací. Nejvhodnějším obdobím k návštěvě patří zimní měsíce, od května do října je zde období dešťů. Na Kubě panuje tropické počasí s příjemnými průměrnými teplotami okolo 25 ⁰C. Místní prostředí je velmi svérázné. Tropický ráj s pohnutou historií, který se ale postupně otevírá světu. Je to země latinských rytmů, barev, kontrastů, nejlepších doutníků a kvalitního rumu. Hlavním městem je pulzující a historická Havana, největší přímořský ráj je poloostrov Varadero a potápěči je nejvíce vyhledávaný ostrov Cayo Coco.

Kuba - více informací