Hotel Rezidence Hercules

Itálie, Abruzzo, Roseto degli Abruzzi

Rezidence Hercules

  Itálie, Abruzzo, Roseto degli Abruzzi
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

rezidence se nachází v malebném letovisku Roseto degli Abruzzi. Od krásných písečných pláží je vzdálená pouhých 150 m, centrum je 500 m.

Ubytování

novější rezidence. Všechny apartmány mají kuchyňský kout, sociální zařízení, TV, klimatizaci, trezor, přípojku na internet, některé balkon. Typ bilo pro 3 osoby (A1) –  ložnice s manželským lůžkem + 1 lůžko nebo rozkládací gauč,  bilo pro 4 osoby (A1B) – ložnice s manželskou postelí, dvougauč v obývací části,  bilo pro 5 osob (A1C) – 1 ložnice s manželským lůžkem, rozkládací gauč v obývacím pokoji + 1 skládací lůžko buď v ložnici nebo v obývacím pokoji,  trilo pro 6 osob (A2) – 2 ložnice, dvougauč v obývací části.

Vybavení

recepce, restaurace, pizzerie, bar, parkoviště limitované, plážový servis (slunečník, 2 křesílka/byt), půjčování kol. Pláž je otevřena 08:30-18:30, po uzavření na ni není přístup.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Rezidence Hercules
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 150 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 948 430
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-rezidence-hercules-abruzzo-italie-z948430/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací