Termín:
23. 8. – 6. 9. 2017
Počet dní:
15 (st – st)
Počet nocí:
14
Doprava:
letecky Praha 17:30
Strava:
all inclusive
Původní cena:
17 090  Kč
Cena za osobu:
Nezávazná objednávka

Popis ubytování a programu zájezdu

Poloha a popis

Hotel Hilton Long Beach se skládá z hlavní budovy a vilek situovaných v krásné udržované zahradě v letovisku Hurghada. Mezinárodní letiště je vzdálené cca 17 kilometrů a centrum letoviska cca 25 kilometrů.

Vybavení hotelu

V hotelu je k dispozici vstupní hala s recepcí a lobby barem, několik barů, hlavní hotelová restaurace několik a la carte restaurací, rozlehlý systém 6 bazénů, dětský bazén, amfiteátr, fitness centrum, úschovna zavazadel, bankomat, obchodní pasáž, kosmetický salón, výtah, potápěčské centrum, dětská hřiště, tenis, stolní tenis, squash, telefon a fax, konferenční místnost, internetová kavárna.

Vybavení pokoje

Standard pokoje jsou vybaveny koupelnou se sociálním zařízením, balkonem, klimatizací, telefonem, satelitní TV, vysoušečem vlasů, minibarem.

Stravování

formou All Inclusive: Aktuální program ALL INCLUSIVE hotelu HILTON HURGHADA LONG BEACH 4*: • Snídaně: formou bufetu v hlavní restauraci ( 07:00 – 10:00 ) • Svačina: formou bufetu v baru na pláži a u bazénu ( 10:30 – 12:00 ) • Oběd: formou bufetu v hlavní restauraci ( 12:30 - 15:30 ) • Svačina: formou bufetu v baru na pláži a u bazénu ( 12:00 – 16:00 ) • Zmrzlina: v baru na pláži a u bazénu ( 12:00 – 13:30 a 15:30 - 17:00 ) • Káva a čaj: v baru na pláži a u bazénu ( 16:00 - 17:00 ) • Večeře: formou bufetu v hlavní restauraci ( 18:30 – 22:00 ) A la Carte restaurace: Al Dente restaurace Podium restaurace Marhaba restaurace Večeře v A la Carte restauracích je možno využít za poplatek, nutná předchozí rezervace. Bary: Pool bar ( 10:30 - 18:00 ) Beach bar ( 10:30 - 18:00 ) Vienna bar ( 10:30 - 19:00 ) Aqua Lounge ( 10:30 - 24:00 ) Disco bar ( 22:00 - 23:00 ) Složení programu all inclusive je orientační. Změna složení i časů all inclusive vyhrazena - dle vedení hotelu. Všechny dovozové nápoje, čerstvé ovocné džusy jsou za poplatek.

Pláž a plážový servis

Písečná pláž se nachází přímo u hotelu. Lehátka, slunečníky a osušky jsou k dispozici zdarma. Vodní sporty jsou za poplatek.

Pro děti

Dětské hřiště, dětský bazén, dětský koutek, hlídání dětí (za poplatek).

Sport a zábava

Tenis, fitness centrum, stolní tenis, plážový volejbal, minigolf, squash, kulečník, potápěčské centrum, vodní sporty (za poplatek). Nabídku sportů a zábavy, které jsou v rámci all inclusive, získáte po příjezdu do hotelu.

Služby v ceně

Lehátka, slunečníky a osušky, fitness centrum, Wi-Fi připojení v lobby. Nabídku služeb, které jsou zahrnuty v ceně získáte po příjezdu do hotelu.

Služby za poplatek

Internetová kavárna, potápěčské centrum, vodní sporty, tenisové osvětlení a vybavení, kulečník, obchodní pasáž, kosmetický salón. Nabídku služeb, které nejsou zahrnuty v ceně zájezdu a jsou za poplatek získáte po příjezdu na hotel.

Obsah ceny

Základní cena zahrnuje

Ubytování, letecká doprava včetně povinných příplatků a paliva, transfer v místě pobytu, stravování dle uvedení, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku.

Základní cena nezahrnuje

Cestovní pojištění včetně storna zájezdu GENERALI POJIŠŤOVNA, fakultativní služby za poplatek, které nejsou zahrnuty do programu all inclusive či do ceny zájezdu.

Informace o zájezdu

Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře. Kategorie hotelu a informace o zájezdu jsou uvedeny dle popisu pořádající cestovní kanceláře. Doklady o pojištění jednotlivých cestovních kanceláří naleznete zde. Pořádání tohoto zájezdu se řídí obchodními podmínkami cestovní kanceláře Pantour, která zájezd organizuje.

  • Lokalita dle CK: Hurghada
  • Místo dle CK: Hurghada

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hilton Hurghada Long Beach Resort ****
(Webové stránky hotelu)

Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

Celkové hodnocení hotelu

Hodnotilo

26 uživatelů

Pořadí

65. nejlépe hodnocený hotel v destinaci Hurghada.

Poslední komentář

9.7.2017 | Jana
Datum pobytu: 1.7.2017
Báli sme sa, ked sme prisli do vstupnej haly. Samí zahalení arabi. Smrad a bordel okolo nich. Hluční. Nehygienické kreslá vo vstupnej hale. Ošťaté kresla samé flaky po nich.hnusilo sa nam tam sadnut. A v jedalni spodnej radsej pomlcim...hotova katastrofa....Skoda takeho krasneho hotela......

Nejnovější recenze

5
28.3.2016 | Patulka
Datum pobytu 1.3.2016
5/5 - Úžasné
Spokojenost
4
4.10.2015 | MIRO
Datum pobytu 1.9.2015
4/5 - Skvělé
Přijeli jsme za památkami,nebyli jsme zklamáni a mravenci na pokoji i hlučnou klimatizací jsme si nenechali dovolenou pokazit,ale cestování busem po Egyptě je poněkud nepohodlné
4
18.9.2015 | Daniela
Datum pobytu 1.9.2015
4/5 - Skvělé
Nedoporučila bych rodině s dětmi.

Hurghada

Hurghada patří mezi nejoblíbenější a nejznámější přímořská turistická letoviska na africkém pobřeží Rudého moře. Má tři centra: staré centrum Dahar, novější centrum Sakkala a zcelou novou Navaru. Dahar je od Sakkaly vzdálen cca 10 minut jízdy. Výhodou letoviska Hurghada jsou nejen písčité pláže a blízkost atraktivních podmořských korálových útesů, ale i jeho poloha v dostupné vzdálenosti od Káhiry a Luxoru, kde můžete navštívit monumentální staroegyptské památky, jako např. pyramidové pole, kde naleznete tři největší a nejznámější pyramidy v Gíze, luxorské Údolí králů a královen, zádušní chrám královny Hatšepsut, Memnonovy kolosy, Karnacký a Luxorský chrám. Kromě výletů za historií nabízí Hurghada výlety na blízké ostrůvky za neopakovatelným podmořským světem. Hurghada celoročně nabízí slunce, pláže s kulisou pouštních hor, oblasti vhodné pro surfování a potápění.

,,Popis byl převzat z katalogu CK Alexandria,,

Egypt

Poloha: Egypt, země faraónů, pyramid, země životodárné řeky Nil, krásného Rudého moře plného korálových útesů, rozkládající se mezi Středozemním a Rudým mořem na pomezí Afriky a Asie na ploše 1.001.450 km2. Země, kde díky úrodným záplavám řeky Nil (druhá nejdelší řeka na světě, 6671 km) vznikla jedna z nejstarších civilizací na světě, kde dnes žije jen v hlavním městě v Káhiře (Al-Qahirah) více jak 17 miliónů obyvatel z celkových 70. Většinu území Egypta tvoří poušť. Kromě okolí Nilu, kde žije nejvíce obyvatel, vznikla mnohá přímořská letoviska, která lákají své návštěvníky novými hotely, skvělými službami a především krásným koupáním. Egyptská arabská republika se rozkládá v severovýchodní Africe u pobřeží Středozemního a Rudého moře a na Sinajském poloostrově. Značnou část území zaujímají pouště Sahara a Libyjská poušť s pánvemi a oázami, na jihozápadě s horskými masivy. Východně od údolí Nilu se pak nachází Arabská poušť, která je při pobřeží Rudého moře skalnatá a hornatá, podobně jako Sinajský poloostrov. Ve vnitrozemí je podnebí subtropické s velkými výkyvy teplot, na severním pobřeží kontinentální. V Egyptě je velmi příjemné klima od října do konce června, naopak v letních měsících (červenec až první polovina září) teploty vystupují na 40 °C, v jižních oblastech až na 50 °C. Jediným stálým tokem je Nil, řada dalších údolí obsahuje vodu jen v období dešťů. Pouště jsou bez rostlinstva, místy křovité nebo travnaté, podél Nilu roste subtropické rostlinstvo. K nejpřitažlivějším pamětihodnostem patří pyramidy a Sfinga.

Jazyk: Mluví se arabsky, domluvíte se však i anglicky, rusky, francouzsky a v některých obchodech se akceptuje i němčina.

Měna: Měna je egyptská libra (EGP) = 100 piastrů. Do Egypta je možno vyvážet jakoukoliv volně směnitelnou měnu v jakémkoliv množství. V hotelích a některých obchodech lze platit bez problémů cestovními šeky a eurošeky a rovněž platebními kartami. To ale neplatí na tržištích ani na výletních lodích po Nilu, kde se platí výhradně hotovými penězi. Peníze lze měnit v hotelích, směnárnách nebo v bankách bez poplatku za výměnu. Banky jsou otevřeny od pondělí do pátku od 8:30 do 14:00 hodin.

Ceny: Ceny v restauračních zařízeních se liší v závislosti na jejich kvalitě. Ceny jídel v restauracích nedosahují cenové hladiny obvyklé ve světě. Turisté se nejčastěji stravují v husté síti bister a restaurací, kde cena jídla pro čtyři osoby nepřesáhne 25 USD. Je třeba vždy klást důraz na hygienickou úroveň stravovacího zařízení. Pro evropského strávníka je nevhodná konzumace ovoce, které nelze bezpečně omýt, tepelně nezpracované zeleniny, pouličně prodávané zmrzliny a vody z veřejného vodovodního řadu. Pijte pouze kupovanou balenou chlazenou vodu. Nakupovat lze v supermarketech nebo na tržištích. K těm neodmyslitelně patří pověstné smlouvání.

Poznámka: V arabských zemích je zvykem věnovat za poskytnuté služby spropitné. Tzv. „bakšišné“ je v Egyptě nepsaným zákonem a záležitostí zcela nevyhnutelnou. Bakšišné tvoří tedy povinný příplatek k zájezdu. Jeho výše je uvedena v ceníku. Bakšišné, které platíte je rozdělováno zahraničním partnerem mezi personál hotelů a letiště či mezi řidiče. Bakšišné se inkasuje po příletu do Egypta zahraničním partnerem CK Alexandria. Vzhledem k místní mentalitě však můžete očekávat, že po vás bude personál hotelů za různé služby požadovat další mírné spropitné. Očkování a lékař: Očkování není povinné ani nutné. Cizincům jsou v EAR doporučovány služby soukromých nemocnic, které jsou sice stále podstatně nákladnější, avšak péče a služby jsou na mnohem vyšší úrovni než ve státních zařízeních. Zacházení s pacienty je na soukromých klinikách lépe organizováno a je rovněž zajištěna pooperační péče mnohem vyššího standardu než ve státních nemocnicích. Doprava: Po Egyptě funguje autobusová doprava klimatizovanými autobusy, v Káhiře lze ale také využít podzemní dráhu - metro, kterým se cestuje rychle a bezpečně. Hojně jsou rozšířeny ale i půjčovny automobilů, kde lze po předložení řidičského oprávnění a po vyřízení dalších formalit zapůjčit automobil. Co na sebe: V letních měsících, vyžaduje podnebí lehké bavlněné oblečení, klobouk se širokou střechou a sluneční brýle. V zimě může být v noci překvapivé chladno, přibalte si proto teplé svetry nebo plášť. Pro večery v poušti je nutné teplé oblečení po celý rok. Některé hotely a restaurace vyžadují, aby páni měli na sobě sako a dlouhé kalhoty. Do mešity není povolen vstup v krátkých kalhotách ani mužům, ani ženám. Ženy by na sobě měly mít delší šaty s rukávy, páni dlouhé kalhoty a sportovní košili. Plánujete-li cestu na horu Sinaj, vezměte si pevné boty a velmi teplé oblečení. Časový posun: Časový posun je v Egyptě o 1 hodinu více oproti České republice. Co je zakázáno: Do Egypta je zakázán dovoz potravin, alkoholu, pornografie, zbraní a všech druhů drog. Je nutno připomenout, že je striktně zakázán vývoz památek a zlata v nezpracované podobě. Kromě toho zvláště drogy (i ve velmi malém množství) jsou velmi pozorně sledovanou položkou. Postihy za prodej a přechovávání drog jsou přísné a pohybují se řádově v desítkách let odnětí svobody. Za nedovolené držení drog může být udělen i trest smrti.

Popis byl převzat z katalogu CK Alexandria


Hilton Hurghada Long Beach ****

Číslo zájezdu: 728893
Egypt, Hurghada, Hurghada - jih

Všechny termíny a možnosti (138)

Doprava
Termín
Dní
Strava
Cena za dospělou osobu
Letecky
Praha 17:30
St 23.8 – St 6.9.2017
2 lůžkový pokoj STANDARD, 2 přistýlky
15 dní
all inclusive
14 890 Kč
LM | Po slevě 13%
Letecky
Praha 17:30
So 2.9 – St 13.9.2017
2 lůžkový pokoj STANDARD, 2 přistýlky
12 dní
all inclusive
13 990 Kč
LM | Po slevě 31%
Letecky
Praha 17:30
So 9.9 – St 20.9.2017
2 lůžkový pokoj STANDARD, 2 přistýlky
12 dní
all inclusive
13 990 Kč
LM | Po slevě 31%
Letecky
Praha 17:45
So 16.9 – St 27.9.2017
2 lůžkový pokoj STANDARD, 2 přistýlky
12 dní
all inclusive
13 990 Kč
LM | Po slevě 31%
Letecky
Praha 17:30
So 23.9 – St 4.10.2017
2 lůžkový pokoj STANDARD, 2 přistýlky
12 dní
all inclusive
13 990 Kč
LM | Po slevě 33%
Letecky
Praha 17:30
So 30.9 – St 11.10.2017
2 lůžkový pokoj STANDARD, 2 přistýlky
12 dní
all inclusive
13 990 Kč
LM | Po slevě 39%
Letecky
Praha 17:45
So 7.10 – St 18.10.2017
2 lůžkový pokoj STANDARD, 2 přistýlky
12 dní
all inclusive
13 990 Kč
LM | Po slevě 40%
Letecky
Praha 17:45
So 14.10 – St 25.10.2017
2 lůžkový pokoj STANDARD, 2 přistýlky
12 dní
all inclusive
13 990 Kč
LM | Po slevě 40%
Letecky
Praha 17:30
St 30.8 – So 9.9.2017
2 lůžkový pokoj STANDARD, 2 přistýlky
11 dní
all inclusive
13 490 Kč
LM | Po slevě 29%
Letecky
Praha 17:30
St 6.9 – So 16.9.2017
2 lůžkový pokoj STANDARD, 2 přistýlky
11 dní
all inclusive
13 490 Kč
LM | Po slevě 29%
Letecky
Praha 17:30
St 13.9 – So 23.9.2017
2 lůžkový pokoj STANDARD, 2 přistýlky
11 dní
all inclusive
13 490 Kč
LM | Po slevě 29%
Letecky
Praha 17:30
St 20.9 – So 30.9.2017
2 lůžkový pokoj STANDARD, 2 přistýlky
11 dní
all inclusive
13 490 Kč
LM | Po slevě 29%
Letecky
Praha 17:45
St 27.9 – So 7.10.2017
2 lůžkový pokoj STANDARD, 2 přistýlky
11 dní
all inclusive
13 490 Kč
LM | Po slevě 35%
Letecky
Praha 17:45
St 4.10 – So 14.10.2017
2 lůžkový pokoj STANDARD, 2 přistýlky
11 dní
all inclusive
13 490 Kč
LM | Po slevě 39%
Letecky
Praha 17:30
St 11.10 – So 21.10.2017
2 lůžkový pokoj STANDARD, 2 přistýlky
11 dní
all inclusive
13 490 Kč
LM | Po slevě 39%
Letecky
Praha 17:45
St 18.10 – So 28.10.2017
2 lůžkový pokoj STANDARD, 2 přistýlky
11 dní
all inclusive
13 490 Kč
Po slevě 39%
Letecky
Praha 17:45
So 26.8 – St 6.9.2017
2 lůžkový pokoj STANDARD, 2 přistýlky
12 dní
all inclusive
14 290 Kč
LM | Po slevě 29%
Letecky
Praha 17:30
So 26.8 – So 9.9.2017
2 lůžkový pokoj STANDARD, 2 přistýlky
15 dní
all inclusive
16 690 Kč
Letecky
Praha 17:30
St 30.8 – St 13.9.2017
2 lůžkový pokoj STANDARD, 2 přistýlky
15 dní
all inclusive
16 690 Kč
Letecky
Praha 17:30
So 2.9 – So 16.9.2017
2 lůžkový pokoj STANDARD, 2 přistýlky
15 dní
all inclusive
16 690 Kč
Letecky
Praha 17:30
St 6.9 – St 20.9.2017
2 lůžkový pokoj STANDARD, 2 přistýlky
15 dní
all inclusive
16 690 Kč
Letecky
Praha 17:30
So 9.9 – So 23.9.2017
2 lůžkový pokoj STANDARD, 2 přistýlky
15 dní
all inclusive
16 690 Kč
Letecky
Praha 17:30
St 13.9 – St 27.9.2017
2 lůžkový pokoj STANDARD, 2 přistýlky
15 dní
all inclusive
16 690 Kč
Letecky
Praha 17:30
So 16.9 – So 30.9.2017
2 lůžkový pokoj STANDARD, 2 přistýlky
15 dní
all inclusive
16 690 Kč
Letecky
Praha 17:30
St 20.9 – St 4.10.2017
2 lůžkový pokoj STANDARD, 2 přistýlky
15 dní
all inclusive
16 690 Kč