Horský hotel Čeladenka

  Česko, Moravskoslezský kraj, Čeladná

4/5

Horský hotel Čeladenka

    Česko, Beskydy a Javorníky, Moravskoslezský kraj, Valašsko, Čeladná
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Letovisko

Čeladná

Umístění

Hotelový komplex, který se skládá z hotelu, apartmánových domů a horských domů, se nachází na samém konci obce Čeladná na úpatí hory Smrk a toku říčky Čeladenka, cca 40km od Ostravy, cca 6 km od železniční stanice Čeladná, cca 1,5km od golfového hřiště Čeladná. Je vhodným výchozím bodem na okolní vrcholy Beskyd (Smrk, Kněhyně, Čertův mlýn).

Hotel

Recepce, výtah, restaurace s letní terasou, lobby bar, WIFI v celém areálu, bazén, opalovací lehátka a slunečníky, kongresové centrum.

Pokoje

Hlavní budova - Dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky mají vlastní příslušenství (koupelna se sprchou/vanou, vysoušeč vlasů, WC), SAT/TV, telefon, minibar, trezor. Dětská postýlka je na vyžádání na recepci v den příjezdu. Za příplatek pokoje Comfort.
Horské domy- Dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky mají vlastní příslušenství (koupelna se sprchou, vysoušeč vlasů, WC), SAT/TV, telefon, minibar, trezor. Mají své vlastní venkovní parkovací místo.
Apartmánové domy až pro 4 osoby se skládají z ložnice s manželskou postelí s možností přistýlky a obývacího pokoje s rozkládací pohovkou, mají vlastní příslušenství (koupelna se sprchou, vysoušeč vlasů, WC), SAT/TV, telefon, minibar, trezor, terasa. Apartmánové domy až pro 5 osob se skládají z ložnice s manželskou postelí s možností přistýlky a ložnice s oddělenými lůžky, mají vlastní příslušenství (koupelna se sprchou, vysoušeč vlasů, WC), SAT/TV, telefon, minibar, trezor, terasa.

Stravování

Polopenze bufetovou formou, večeře může být servírovaná v závislosti na obsazenosti hotelu, za příplatek plná penze.

Rekreace

Dětské hřiště, stolní hry, multifunkční hřiště, tenisový kurt, fitness, bazén; za poplatek půjčovna trekingových holí a horských kol; za poplatek Wellness procedury - infrasauna, finská sauna, hydromasážní vířivá vana, masáže, kosmetické ošetření, beauty ošetření, tělové ošetření, fyzioterapie, rehabilitace. K dispozici je odborný personál Zdravotnického zařízení Čeladná.

Lyžařské vleky

Běžky: Snow Aréna se cca 3km od hotelu – 15km upravených tratí (3 výkonnostní úrovně). Kluziště pro bruslaře.
Sjezd: SKI Areál Bílá – 20km od hotelu, Pustevny - Velká sjezdovka - cca 19km od hotelu.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 744 582
dnes 8–19 h

Hodnocení

5. nejlepší hotel v destinaci Moravskoslezský kraj

4/ 5 13 recenzí

Šárka srpen 2019 Nádhera. Krásný hotel v přírodě, personál ochotný, pokoj prostorný a čistý. Gastronomie na vysoké úrovni, velký výběr, velmi chutné. U hote... celá recenze

Radka červenec 2019 Zklamání. Za nemalé peníze spíše průměr. ... celá recenze

Gabriela září 2018 Skvělý 4 denní relax. Hledali jsme na internetu a našli, nedbali jen názorů jiných, ale jeli si pro vlastní zkušenost, proto za nás - prostředí moc pěk... celá recenze