Hotel Alessandria

Česko, Královéhradecký kraj, Hradec Králové

1/5

Hotel Alessandria - Hotelové ubytování

    Česko, Královéhradecký kraj, Polabí, Hradec Králové
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Dětská cena

děti do 6 let bez nároku na služby zdarma.

Středisko

Hradec Králové

Poloha

hotel se nachází v centru města na Slezském předměstí a je snadno dostupný MHD. Hradec Králové nabízí mnoho sportovních a kulturních příležitostí - Městské lázně - Aquapark, solná jeskyně, Fitness club, golfový areál, plavecký bazén, ve sportovních centrech jsou kurty ricochetu, bowling, šipky, kulečníky, squash, v blízkosti hotelu je je hřiště k pronájmu, vodácké středisko a další sportovní či odpočinkové aktivity.

Vybavení

restaurace, pivnice, Steak and Lobby bar, bufet – pivnice, v létě terasa a venkovní zahrádka, kosmetika, pedikúra, solárium, salonky.

Ubytování

Jednolůžkové pokoje a dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky jsou vybaveny sprchou nebo vanou, WC, kabelovou TV, telefonem s přímou volbou, internetovou přípojkou nebo Wi-Fi připojení. Pokoje standard jsou vybaveny původním sociálním zařízením, pokoje standard plus mají sociální zařízení nově rekonstruované. Na vyžádání je možný bezbariérový pokoj.

Stravování

snídaně formou bufetových stolů, fakultativně možnost doplatit večeře - jednotné tříchodové menu.

Koupání

Aquapark Hradec Králové

Tipy pro správnou volbu

? v blízkosti mnoho sportovních a kulturních zařízení ? ve městě golfový areál ? turistické zajímavosti v okolí (westernové městečko, zámek Kuks, ZOO Dvůr Králové nad Labem, Teplicko – Adršpašské skalní město).

Informace

parkování u hotelu za poplatek

Upozornění

přítomnost jiného domácího zvířete než psa není možná.

Dětská cena

děti do 6 let bez nároku na služby zdarma.

565 656 610 Číslo zájezdu: 687 366
dnes 8–19 h

Hodnocení

23. nejlepší hotel v destinaci Královéhradecký kraj

1/ 5 2 recenzí

Marie květen 2018 Tříhvězdičkový hotel. Ubytování spíše podprůměrné, pokud ale máte zájem o entomologii (studium hmyzu) a chcete si nějaké exponáty (štěnice) přivést domů... celá recenze

host únor 2018 Hotel za všechny peníze. Flagrantní nerespektování soukromí hosta, absence úklidu při delším pobytu, plíseň... celá recenze