Hotel Alexanderhof

  Rakousko, Korutany, Millstatt

Hotel Alexanderhof

  Rakousko, Bad Kleinkirchheim, Goldeck Sportberg, Korutany, Rakouská jezera, Millstatt, Millstätter See
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Výhody
  • útulný hotel s panoramatickým výhledem
  • odpočinková wellness zóna
Popis hotelu

Útulný hotel s panoramatickým výhledem. Odpočinková wellness zóna.

Poloha

klidná, v nadmořské výšce 670 m, s krásným výhledem na Lake Millstätt, centrum cca 800 m.

Vybavení

hotel má 60 pokojů, restauraci, lobby, bar a terasu s výhledem.

Ubytování

dvoulůžkové pokoje (A2A/A2B): cca 25 m2, jsou vybaveny WC, sprchou/vanou, telefonem, sat. TV, fénem, trezorem a balkonem. A2A směrem k lesu, A2B pohodlnější, s výhledem na jezero. Rodinný pokoj (A2C): cca 30 m2, vybavení jako A2A, výhled na jezero.

Stravování

snídaně nebo polopenze. Snídaně formou bufetových stolů. Při objednání polopenze navíc večeře o 4 chodech se salátovým bufetem. 1x týdně galavečeře.

Sport/aktivity

zdarma: stolní tenis a bowling. Za poplatek: bowling a 18-ti jamkové golfové hřiště, cca 1 km od hotelu.

Internet

WiFi v lobby zdarma.

Wellness

zdarma: lázně s krytým bazénem, sauny, horká vana, odpočinková a relaxační místnost s panoramatickým výhledem. Za poplatek: kosmetické procedury, masáže a solárium.

Info

parkování: zdarma, garáže za poplatek; domácí zvíře: cca 8 €/den; lázeňská taxa: osoba od 16 let cca 2,30 €/den; příjezd/minimální délka pobytu: denně/2 noci.

Dětská sleva

A2C: 2 dosp. + 1-2 děti (2-6,99 let) 100%, (7-12,99 let) 50%, (13-16,99 let) 30% na přistýlce.

565 656 610 Číslo zájezdu: 699 023
dnes 8–19 h

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací