Hotel Art

  Turecko, Istanbul

HOTEL ART

    Turecko, Istanbul
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Hotel Art je příjemný 3* hotel, který leží v části Laleli v docházkové vzdálenosti k Velkému bazaru. Nedaleko hotelu je i zastávka tramvajové linky, kterou se pohodlně dostanete až na náměstí Sultanahmet (Modrá mešita, Aya Sofia, Topkapi palác, atd.). V okolí hotelu se nachází množství obchodů a restaurací.

Vybavení Hotelu

Recepce se směnárnou, lobby bar, restaurace, terasa na střeše hotelu, čistírna oděvů. Trezor si lze pronajmout na recepci hotelu.

Vybavení pokoje

Jednoduše ale účelně zařízené pokoje jsou vybaveny trezorem, telefonem, TV se sat., klimatizací a vlastní koupelnou (sprcha, toaleta, fén). Možnost jedné přistýlky (u dvoulůžkových pokojů s přistýlkou se může snížit komfort ubytování).

Stravování

SNÍDANĚ - podává se formou bufetu.

Poznámka

Naše hodnocení: příjemný, ale jednodušší 3* hotel s vynikající lokalitou.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Art **

565 656 610 Číslo zájezdu: 682 713
dnes zavřeno

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hotel-art-istanbul-a-okoli-turecko-z682713/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací