Barceló Puerto Vallarta Hotel

  Mexiko, Jalisco, Puerto Vallarta

Hotel BARCELÓ PUERTO VALLARTA

    Mexiko, Puerto Vallarta
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Středisko

Puerto Vallarta, Jalisco

Poloha

Komplex ze dvou budov se nachází jižně od Puerto Vallarta, 45 minut od letiště, v klidné zátoce Banderas, obklopené zelení na pobřeží Tichého oceánu.

Vybavení

Recepce, lobby, 4 bazény ( z toho jeden pro děti), 4 restaurace (s výhledem na zátoku La Fuente s mezinárodním bufetem, Los Arcos nabízí steaky a ryby, Don Quijote se španělskou kuchyní a Capri s italkou kuchyní), 3 bary, lékařská praxe, dětský klub od 5 do 12 let, konferenční místnosti, směnárna, půjčovna aut.

Sport a zábava

Vodní sporty, rybaření, šnorchlování, aerobik, animační programy, hydromasáže, Spa centrum, masáže, (za poplatek), večerní show v divadle, stolní hokej, ping ping, tenis, biliard. Nedaleké golfová hřiště La Marina golf či La Vista Country Club.

Ubytování

Dvoulůžkové pokoje typu Suite s balkonem či terasou s rozložitelným gaučem pro 1 dosp. osobu či 2 děti. Všechny pokoje s WC/sprchou, SAT TV, trezorem, budíkem, telefonem, žehličkou a kávovarem. Minibar a připojení na internet za poplatek. Na vyžádaní též rodinné pokoje pro 4 osoby.

Stravování

All inclusive.

Pláž

Písčitá pláž Mismaloya se nachází přímo před areálem hotelu.

Tipy pro správnou volbu

- příjemný hotel v klidném prostředí - koupání v Tichém oceánu

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Barceló Puerto Vallarta Hotel *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 687 333
dnes 8–19 h

Lokalita

Mexiko

Mexiko, oficiálním názvem Spojené státy mexické, je zemí ve Střední Americe. Díky své rozlehlosti je území Mexika velmi různorodé. Najdeme zde písčité pláže, hory, pouště, savany i tropické pralesy. Nejznámějším turistickým lákadlem jsou památky mayské a aztécké kultury, monumentální stavby dávných civilizací. Dovolená v Mexiku je rájem pro dobrodruhy, kombinovat lze koupání v Karibiku nebo Tichém oceánu s poznáváním výjimečných přírodních i kulturních zajímavostí. Výhodou země Střední Ameriky je, že si každý najde to své, po čem jeho duše touží. Přírodní scenérie mexického tropického pásu, jeho hory, sopky i biota jsou úchvatné a na druhé straně stojí nebývale stará kultura, jejíž odkazy jsou v Mexiku výjimečně zachované.

Mexiko - více informací