Hotel Caribbean World Borj Cedria Resort

  Tunisko, Borj Cedria

3/5

CARIBBEAN WORLD BORJ CEDRIA

    Tunisko, Borj Cedria
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Maximální obsazenost

3 dospělé osoby + 1 dítě2 dospělé osoby + 2 děti4 dospělé osoby

Pláz

Vlastní pláž s jemným pískem a pozvolným vstupem do moře je přímo u hotelu. Na pláži je k dispozici barový servis a sprchy. Lehátka a slunečníky zdarma, plážové osušky na zálohu.

Poloha

Hotelový komplex postavený v karibském stylu doporučujeme zejména sportovně založeným klientům a mladým lidem, kteří vyhledávají rušný hotel a zábavu. Poloha:Rozsáhlý hotelový komplex se nachází v prázdninovém letovisku Borj Cedria. Do centra hlavního města Tunisu je to cca 30 km. Nejbližší restaurace a bary se nacházejí 300m od hotelu. Letiště Enfidha je vzdáleno cca 90 km od hotelu., letiště v Monastiru cca 145km.

Stravování

All inclusiveSnídaně (7.00–10.00), oběd (12.30–14.30) a večeře (19.00–21.30) formou bufetu. Pozdní kontinentální snídaně (10.00–11.00). Lehký snack během dne od 1.6. do 15.9. (12.00–16.00). Po předchozí rezervaci možnost 1x za pobyt povečeřet v jedné ze čtyř ? la carte restaurací. Neomezené množství vybraných místních alko a nealko nápojů (10.00–23.00). V baru na pláži pouze nealkoholické nápoje (v provozu 1. 6.–15. 9.).

Vybavení pokoje

Účelně zařízené klimatizované pokoje (klimatizace v provozu 15. 6.–15. 9.) mají koupelnu s vanou nebo sprchou a WC, SAT-TV, telefon, vysoušeč vlasů, bezpečnostní schránku (za poplatek) a balkon nebo terasu. Čtyřlůžkové pokoje v hlavní budově jsou mezonetového typu s jednou klimatizační jednotkou. Na vyžádání dětská postýlka zdarma.

Vybavení hotelu

Hotelový rezort se skládá z hlavní budovy, komplexu bungalovů a patrových vilek. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, směnárna s bankomatem, hlavní restaurace, 4 ? la carte restaurace, 3 bary, diskotéka, nákupní galerie, minimarket, kadeřnictví a centrum krásy (za poplatek). V areálu hotelu je pěkný velký bazén, menší bazén pro děti a menší aquapark za poplatek (cca 6 TND/osoba/den). Lehátka a slunečníky jsou u bazénů zdarma. Wi-Fi připojení na recepci zdarma.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Caribbean World Borj Cedria Resort ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 761 319
dnes 8–19 h

Hodnocení

1. nejlepší hotel v destinaci Borj Cedria

3/ 5 46 recenzí

Polák Lubos červen 2017 Hruuuza a děs !!!. KATASTROFA hotel je před velkým krachem. Otřes vše prostě Chátrající hotel pokoje smradlavé rezaví koupelny humus vysloveně!!! P... celá recenze

Tina červen 2017 Valentína. Píšu přímo s místa, nechápu prostě ty recenze typu že tady budete hladovět. Měla jsem velké obavi když jsem si četla recenze ostat... celá recenze

zklamaná červen 2016 Velké zklamání. byla jsem v tomhle hotelu již po páté a asi naposled, hotel funguje napůl, přesto, že je hodně obsazen ... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Tunisko

Tunisko je státem severní Afriky a jeho břehy jsou omývány Středozemním mořem. Bohatá historie, při které tato země zažila i francouzskou nadvládu, vytvořila atraktivní směs kultur. Dnešní Tunisko si je velmi dobře vědomo, jak pěkné podmínky pro turisty nejen z Evropy nabízí. Území Tuniska je tvořeno na severu údolím řeky Medžerdy přecházejícím přes masiv Dorsale po stepi a nejjižněji položené pouště. Největším lákadlem jsou i kouzelná tuniská města. Jejich historická centra, tržnice s energickými prodavači a jedinečnou orientální vůní vás uchvátí. Velmi vhodné je pro přímořskou dovolenou místní podnebí. Od května do září se tady můžete setkat s tropickými teplotami nad 30 °C. Velkými přednostmi zájezdů do Tuniska jsou jejich přijatelná cena, výborná letecká dostupnost a kvalitní služby většinou velkých a luxusních hotelů s orientálními architektonickými prvky. Velmi oblíbený je ostrov Djerba, další pevninské lokality jsou Hammamet, Mahdia a Sousse.

Tunisko - více informací