Lambergh Chateau & Hotel

  Slovinsko, Gorenjsko, Begunje na Gorenjskem

Hotel & Chateau Lambergh

    Slovinsko, Gorenjsko, Julské Alpy, Begunje na Gorenjskem
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Výhody
  • výhled na Julské Alpy a pohoří Karavanky
  • v okolí řada volnočasových aktivit
Popis hotelu

Výhled na Julské Alpy a pohoří Karavanky. V okolí řada volnočasových aktivit.

Poloha

centrum cca 200 m. Město a jezero Bled cca 7 km.

Vybavení

34 pokojů v hlavní a vedlejší budově (vzdálené cca 30 m) - budovy propojené tunelem. Recepce, restaurace, bar, terasa s barem, výtah.

Ubytování

Dvoulůžkové pokoje (A2A): cca 22 m2, v hlavní budově. Telefon, sat. TV, minibar, trezor, klimatizace, župan, fén, vana nebo sprcha, WC a balkonem s posezením. 2 oddělená lůžka.

Pokoje pro 4 osoby (A2B/A3B/A4B): cca 26 m2, v hlavní budově. Stejné vybavení jako A2A. 2 oddělená lůžka a pohovka pro 2 osoby.

Dvoulůžkové pokoje Superior (A2C/A3C): cca 25 m2, ve vedlejší budově, bez balkonu, jinak stejné vybavení jako A2A. 1 dvoulůžko a 1 rozkládací pohovka pro 1 osobu.

Rodinné pokoje (A2D/A3D/A4D): cca 50 m2, ve vedlejší budově, 2 oddělená lůžka a 2 přistýlky, bez balkonu, jinak jako A2A.

Jednolůžkové pokoje (A1A): cca 22 m2, v hlavní budově, stejné vybavení jako A2A.

Stravování

snídaně nebo polopenze. Snídaně formou bufetových stolů. Při rezervaci polopenze navíc večeře formou bufetových stolů (při nízké obsazenosti hotelu formou menu). Hosté v pokojích ve vedlejší budově možnost snídaně na pokoji zdarma.

Sport/aktivity

zdarma: fitness. Za poplatek: půjčovna kol, v blízkosti hotelu možný rybolov, jízda na koni, golf a tenis.

Internet

WiFi v celém hotelu zdarma.

Wellness

zdarma: krytý bazén (20 x 4 m), turecká lázeň, finská sauna, infračervená sauna, vířivka, relaxační zóna. Za poplatek: masáže.

Děti

dětské židličky v restauraci. Dětská postýlka do 2 let zdarma (rezervace v CK). Max. počet osob nesmí být v pokoji A1A překročen, v ostatních pokojích smí být překročen.

Info (vlastní dopravou)

parkování: parkoviště zdarma; domácí zvíře: ne; lázeňská taxa: cca 2,50 €/den/os. od 18 let, 7-17 let sleva 50 %; příjezd/minimální délka pobytu: denně/1 noc.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 178 170
dnes 8–19 h

Slovinsko

Vyhledávaná oblast pro letní i zimní dovolenou. Země sice malá rozlohou, ale o to více rozmanitá, má co nabídnout každému návštěvníkovi. Překrásná příroda, průzračná jezera, majestátní hory, města s bohatou historií a milí hostitelé dávají příslib k nevšedním zážitkům.

Slovinsko - více informací