De l'Opera Hanoi Hotel MGallery Collection

  Vietnam, Hanoi, Hanoj

Hotel de l'Opera Hanoi - MGallery by Sofitel

    Vietnam, Hanoi
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Hotel je z roku 2009. Objekt má 107 pokojů. Do všech poschodí lze vyjít po schodech nebo pohodlně vyjet výtahem. V objektu je hotelový sejf a směnárna. Ve společných prostorách se mohou hosté přes WiFi připojit k internetu. V hotelu se nachází restaurace, jídelna, snídaňový salónek, kavárna a bar. Jsou zde i různé obchody. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Objekt nabízí lékařskou službu, pokojovou službu a prádelnu.

Ubytování

V pokojích je klimatizace, ústřední topení, kuchyň a koupelna. K standardnímu vybavení většiny pokojů patří balkón. Pokoje mají koberec a je v nich kingsize manželská postel. Také je zde sejf, minibar a pracovní stůl. Je zde také dobře vybavený kuchyňský kout s ledničkou, mini ledničkou, mikrovlnnou troubou a varnou konvicí/kávovarem. Hosté mají k dispozici sadu na žehlení. K základnímu vybavení patří připojení k internetu, telefon, televize, DVD přehrávač a WiFi. Závěrečný úklid je zahrnutý v ceně. Na pokojích mají hosté domácí obuv a také denní tisk. Je možné rezervovat bezbariérové pokoje. V koupelnách je sprchový kout a vana. K dispozici je také vysoušeč vlasů a župan. Je možné rezervovat koupelnu s bezbariérovým přístupem. V objektu jsou pokoje pro rodiny a nekuřácké pokoje.

Sport/aktivity

Hotel má bazén a krytý bazén. Hosté mohou odpočívat na terase. Z velké nabídky různých aktivit si zde hosté mohou vybrat například fitness studio, saunu, masáže a solárium a za poplatek spa. Pro děti jsou připraveny hry a mnoho dětských zábavních aktivit.

Stravování

V objektu jsou na výběr tyto typy stravování - nocleh se snídaní, polopenze a plná penze. Hosté si mohou vybrat, zda budou chtít snídaně, obědy nebo večeře.

Platba kartou

Je možné zaplatit platebními kartami American Express, Visa, Diners Club a MasterCard.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

De l'Opera Hanoi Hotel MGallery Collection *****

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 008 196
dnes 8–19 h

Lokalita

Vietnam

Vietnam – stále ještě poměrně neznámá turistická Jihovýchodní Asie: stovky kilometrů písčitých pláží, nádherně tyrkysové moře, architektonické památky a zajímavá historie, přírodní zajímavosti, ale také restaurace, obchůdky a speciality kuchyně – to vše nabízí záruky zajímavé dovolené. Zemi po celá staletí ovlivňovaly okolní země, hlavně Indie a Čína, i to se promítá do myšlení místních lidí, kteří si stále zachovávají usměvavou tvář. K pobytové dovolené doporučujeme hlavně měsíce listopad – duben.

Vietnam - více informací