Edelweiss Hotel

  Itálie, Friuli Venezia Giulia, Forni di Sopra

HOTEL EDELWEISS

  Itálie, Friuli Skiregion, Forni di Sopra
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Obecné informace

Příjemný rodinný hotel s 64 ti letou tradicí, v krásném horském městečku Forni di Sopra. Celková kapacita hotelu je 27 pokojů pro max. 83 osob. Hotel se skládá z hlavní budovy, kde je k dispozici 23 pokojů a z vedlejší přízemní depandance se samostatným venkovním vstupem (asi 20 m od hlavní budovy) se 4 zrekonstruovanými pokoji. Pokoje jsou prodávány bez rozlišení. Hotel neakceptuje malá domácí zvířátka. V pěším dosahu hotelu se nachází hlavní skiareál a také výborný běžkařský okruh (poplatek za vstup cca 7€/os.). Skibusem či autem za 5 minut se pak dostanete k městskému bazénu, krytému bruslařskému areálu či mírnějším svahům pro děti či začátečníky na straně Davost. Ve městečku jsou k dispozici obchod, kavárny, restuarace a místní pivovar. Vzdálenost od Ravascletta/Zoncolanu cca 1h jízdy autem. Nenašli jste už volnou kapacitu  nebo preferujete stravování s polopenzí v základní ceně Nevadí, mrkněte na naši loňskou novinku přímo v centru Forni di Sopra a s wellnessem href='https://www.forline.cz/italie/forni-di-sopra/hotel-posta/?ProductTypeID=410'>HOTEL
POSTA *** !

Poloha

Forni di Sopra, skiareál Varmost – 120 m, skiareál Davost – 1,5 km, centrum – 200 m

Vybavenost kapacity

Recepce, restaurace, bar, veranda s internet pointem, internet WI-FI, TV místnost s projektorem a disco aparaturou, výtah, hotelový trezor, sluneční terasa, zahrada, vyhřívaná lyžárna, vyhrazené prostorné venkovní parkoviště

Stravování

Snídaně – kontinentální bufet včetně nápojů (sladké i slané pokrmy)
Večeře –  není v ceně pobytu! Večeře můžete dokoupit na místě přímo v hotelu v nově zrekonstruované restauraci dle vlastního výběru s výběrem z jídelního lístku. Pro ubytované hosty sleva -20% z celého účtu. Ve Forni di Sopra se nachází více restaurací a pizzerie, výhodou tak může být, že ochutnáte i jinou kuchyni než jen hotelovou, která ovšem patří k vyhlášeným.

Popis ubytování

Pokoje pro 1 až 5 os. - 3. lůžko zpravidla formou přistýlky nebo gauče, 4. a 5. lůžko zpravidla formou palandy (kromě 2 pokojů), terasa či balkon. Pokoj až pro 5 osob je na vyžádání.
Vybavenost pokojů:

TV sat, telefon, fén, internet WI-FI

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Edelweiss Hotel ***

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 543 476
dnes zavřeno

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hotel-edelweiss-friuli-italie-z2543476/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací