Euroclub Hotel

  Malta, Qawra

3/5

Hotel Euroclub

    Malta, Qawra
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

hotel po celkové rekonstrukci se nachází na severu ostrova poblíž centra města Qawra. V okolí najdete spoustu obchůdků, restaurací, barů a pláží. Jedná se o hotel městského typu, který je však výborně situován. Hotel může sloužit jako skvělá základna k výletům do různých částí ostrova, jelikož pouhých 100 m od hotelu se nachází autobusové nádraží. Od letiště je hotel vzdálen necelých 20 km.

Vybavenost

venkovní bazén, vnitřní vyhřívaný bazén, hotelový bar, internetový koutek, prádelna (za poplatek), non stop recepce, WiFi ve společných prostorách (zdarma), výtah.

Ubytování

dvoulůžkové pokoje s možností až dvou přistýlek s balkonem, vlastní soc. zařízení, SAT
TV, telefon, fén, stropní větrák. Lednička a trezor (za poplatek).

Stravování

POLOPENZE - snídaně a večeře formou švédských stolů. Za příplatek možnost PLNÉ PENZE nebo ALL INCLUSIVE - stravování formou švédských stolů.

Pláž

pouhých 130 metrů od hotelu se nachází písečná pláž, které jsou na Maltě velice výjimečné, plážový servis (za poplatek). V blízkosti hotelu také najdete velké množství skalnatých pláží, které jsou přizpůsobeny pro turisty a vybaveny například žebříky pro bezpečný vstup do moře.

Sport a zábava

v okolí hotelu je k dispozici velké množství vodních sportů či možnost potápění (za poplatek). V blízkosti hotelu se nachází také slavné kasíno Oracle, kde si například můžete vyzkoušet živý poker, blackjack či ruletu.

Akce

*AKCE až 20.000 Kč IHNED

Platí pro zájezdy v termínech označených příslušnou akcí.

565 656 610 Číslo zájezdu: 918 593
dnes 8–19 h

Hodnocení

15. nejlepší hotel v destinaci Malta

3/ 5 2 recenzí

Renata červen 2018 Euroclub - proč 55+???. Neshledali jsme žádné avizované výhody pro seniory 55+, snad jen výtah v hotelu. Po příletu nebyl na letišti na Maltě delegát, je... celá recenze

Jana září 2016 Tento hotel už nikdy!. Malta je krásný a báječný ostrov již jsme tu byli po druhé a určitě ještě pojedeme ale ne do tohoto hotelu. Maltané jsou ochotní, ... celá recenze

Malta

Oblast Středozemního moře byla vždy místem bohatých dějinných událostí. Jedním z míst, kde se střetávaly různé kultury, bylo i Maltské souostroví. Historicky souostroví vzniklo vyvýšením pevninských desek, proto na mnohých skalních útvarech je zaznamenána hladina moře během celé historie. Malta, Comino i Gozo leží velmi blízko italské Sardínie. Od severní Afriky je dělí 250 km. Barva moře, které omývá břehy ostrovů, je tmavě modrá, místy přechází do tyrkysové nebo světlemodré barvy. Skalnaté pobřeží skrývá podmořský bohatý život, který díky čistotě moře je patrný pouhým okem. Malta je ideálním cílem dovolené pro kombinaci lenošení na pláži a poznávání zdejších památek. Vzhledem k původu ostrova nenalezneme zde mnoho písečných pláží. K nejkrásnějším plážím patří pláže v zálivu Mellieha Bay a Golden Beach. Mírné středozemské podnebí umožňuje turistům trávit slunnou dovolenou od dubna do konce října.

Malta - zavedení ekologické daně

S účinností od 1. 6. 2016 je na všech maltských ostrovech (Malta, Gozo, Comino) zavedena tzv. ekologická daň a to ve výši 0,5 EUR / osoba a noc, maximálně však 5 EUR / osoba a pobyt.

Ekologickou daň budou hradit osoby ve věku od 18 let. Poplatek budou vybírat přímo ubytovatelé v místě pobytu.

Malta - více informací