Hotel Gartnerkofel

  Rakousko, Korutany, Nassfeld

5/5

Hotel Gartnerkofel

    Rakousko, Korutany, Nassfeld / Hermagor, Nassfeld
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Výhody
  • rozsáhlá nabídka sportovních a zábavních aktivit
  • bonusová karta Nassfeld+ Card zdarma
Popis hotelu

Rozsáhlá nabídka sportovních a zábavních aktivit. Bonusová karta Nassfeld+ Card zdarma.

Poloha

idylická poloha v klidném prostředí. Lanovka Gartnerkofelbahn cca 1400 m, jezero Presseggersee cca 20 km.

Vybavení

115 pokojů, přijímací hala s recepcí, společenská místnost, několik restaurací s panoramatickým výhledem, bar, kavárna, výtahy. Venkovní bazén (8 x 4 m) s lehátky a slunečníky. Pračka a sušička (za poplatek).

Ubytování

pokoje jsou vybaveny vanou nebo sprchou, WC, fénem, telefonem, županem (pro dospělé i děti), sat. TV s rádiem, trezorem.

Dvoulůžkové pokoje (A2G/A3G): cca 24 m2, dvoulůžko, rozkládací pohovka. Balkon.

Jednolůžkové pokoje (A1A): s možností 1 přistýlky, cca 19 m2.

Suite (A2F): cca 36 m2, dvoulůžko, rozkládací pohovka a přistýlka. Balkon.

Dvoupokojové apartmány (A2H/A3H/A4H/A5H): cca 42 m2, ložnice s dvoulůžkem, rozkládací pohovka nebo přistýlka a pokoj s palandou nebo dvoulůžkovou rozkládací pohovkou, 2x TV, balkon.

Dvoupokojové apartmány (B2C/B3C/B4C/B5C): cca 42 m2, ložnice s dvoulůžkem, rozkládací pohovka nebo přistýlka a pokoj s palandou nebo dvoulůžkovou rozkládací pohovkou, 2x TV, některé balkon. Ve vedlejší budově.

Joker pokoje (A2S): výběr vybavení a polohy pokoje přenecháte hoteliérovi, cca 20 m2.

Stravování

plná penze. Snídaně formou bufetových stolů, oběd formou bufetových stolů, k večeři výběr z menu o 5 chodech, nebo tematické bufetové stoly. 14.30-16.00 h. zákusky a zmrzlina. 24 h. nealkoholické nápoje (cola, fanta, sprite, džusy, Almdudler, minerální voda, kakao, čaj, kávové speciality, aj). Na výlety je možné sestavit obědový balíček u snídaně.

Sport/aktivity

zdarma: 2x venkovní stolní tenis, zapůjčení kol dle dostupnosti, fitness, 1x týdně korutanský večer, večer s tancem, kasinem a karaoke. Vlastní sportovní program Gartnerkofel: 1x týdně lukostřelba, 1x týdně fotbalový turnaj (min. 12 osob), 2x týdně průvodcovaná túra na horských kolech a 2x týdně nordic walking. Za poplatek: akční balíček (cca 30 €) s výhodami jako - vstup do lanového centra, rafting, využití letní lanovky, denní vstup do Erlebnispark am Presseggersee.

Internet

WiFi v celém hotelu zdarma.

Wellness

zdarma: 3 wellness zóny ( celkem 1780 m2) . Kristallspa (cca 1000 m2) od 16 let: krytý bazén (12 x 6 m) s protiproudem, sklaní jeskyně, venkovní vířivka, skalní sauna, bylinná sauna, sauna s vodopádem a energetickými krystaly, infračervená kabina. Ledová jeskyně, venkovní terasa, relaxační prostory (křišťálové, s vodními postelemi a relaxační hudbou). Různé čaje zdarma. Rodinné prostory: dětský bazén (9 x 5 m) s postřikovacími systémy, brouzdaliště s ergonomickými ohřívači pro rodiče, finská biosauna a parní jeskyně. Za poplatek: kosmetické procedury, solárium a masáže.

Děti

hlídání dětí od 4 let, 6x týdně, 9.00-21.00 h. včetně oběda a nápoje, dětská herna, rozsáhlé hřiště se 2 skákacími hrady, trampolínou, indiánský stan, skluzavky, místnost pro mladistvé). Přenocování v přírodě (spaní pod širým nebem, snídaně za východu slunce, návrat do hotelu v 8.00 h.), možnost zasazení stromu do lesa, 1x týdně využití šlapadel, 1x týdně túra za úsvitem slunce, 1x týdně návštěva horské boudy, sýrárny a minizoo, 1x týdně jízda na ponících a mnoho dalšího. Dětská postýlka do 2 let zdarma, max. počet nesmí být překročen.

Další výhody

Nassfeld+ Card zdarma zdarma s řadou atraktivních výhod a slev v regionu Nassfeld. Využití 2 lanovek, Aqua Trail s trampolínami a pirátskou lodí. Využití veřejných dopravních prostředků v regionu. Denně použití Piccolo Express mezi lanovkami. Downhill trasa Nassfeld. Vstup zdarma do některých muzeí, koupališť a bazénů, 20% sleva na golfovém hřišti Waidegg (cca 15 km). V rámci karty výhod Nassfeld Card a hotelového zábavního a sportovního programu je možné ušetřit až 400 € (rodina 2 dosp. a 2 dětí na týden).

Info (vlastní dopravou)

parkování: parkoviště nebo garáž zdarma (dle dostupnosti); domácí zvíře: ne; lázeňská taxa: cca 2,50 €/den/osoba od 17 let, platba na místě; příjezd/minimální délka pobytu: denně/1 noc.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Gartnerkofel ***
Vzdálenost od sjezdovky: 200 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 177 968
dnes 8–19 h

Hodnocení

1. nejlepší hotel v destinaci Korutany

5/ 5 1 recenzí

Vladimír S. červen 2011 Hotel Gartnerkofel*** - pěkné i v létě. Pobyt v letních Alpách má své kouzlo. Krásné hory, nádherné výhledy a neporušená příroda. Krávy na pastvě a spousta různých květin... celá recenze

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hotel-gartnerkofel-korutany-rakousko-z1177968/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací