Hotel El Geisum Village

  Egypt, Hurghada

3/5

Geisum Village

    Egypt, Hurghada
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Približne 12 km severne od letiska, staré centrum Hurghady (Dahar) cca 1 km.

Vybavenie

Menší hotelový komplex s hlavnou budovou a radovými bungalovmi. Recepcia (trezor zdarma), reštaurácia, terasa a bar. Vo vyrastené záhrade pekný bazén.

Izby

DR: 90 jednoduchých izieb v bungalovoch. Kúpeľňa so sprchou / WC, telefón, TV / sat., Chladnička, klimatizácia a balkón alebo terasa.

Zábava

Možnosť výletu loďou s preskleným dnom (pri pláži).

Stravovanie

Raňajky a večere formou bufetu, možnosť dokúpenia programu all inclusive.

Pláž

Priamo pri menšej hotelovej piesočnatej pláže. Na pláži snack bar a rybie reštaurácia (nie je súčasťou all inclusive), lehátka a slnečníky zadarmo. Odporúčame vziať si vlastné osušky.

Program all inclusive
  • Raňajky, obed a večera formou bufetu
  • Miestne rozlievané nealkoholické a alkoholické nápoje (11.00-23.00 hod.), Víno nie je súčasťou all inclusive
  • Popoludňajšia káva, čaj, zákusok
  • Neskorá večera
Športová ponuka

Za poplatok: potápačské centrum.

Pre deti

Detské ihrisko, pláž s pozvoľným vstupom do mora.

Platobné karty

VISA, MC.

Doba transferu

30 min

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

El Geisum Village **
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 726 077
dnes 8–19 h

Hodnocení

3/ 5 15 recenzí

Hanule červen 2017 Spokojenost. Tento hotel je vhodný pro turisty, kteří neptřebují žádné animační programy.Moře užasné.Překrásné korály v okolí hotelu pro lidi, ... celá recenze

Mirek Rosenberg - Příbram květen 2016 MROS-Pb. dobrý den,mů několikrát navštěvovaný hotel do kterého jezdím už po páté sem byl zvykly že není žádná 4* ale příjemný svými obsluhu... celá recenze

Pavel prosinec 2015 El Geisum Village v prosinci 2015. Můj první pobyt zde - předem jsem měl jen veřejně dostupné informace. Má reálná očekávání však byla nejen naplněna, ale i pozitivn... celá recenze

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-geisum-village-hurghada-egypt-z726077/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Egypt

Na obou březích druhé nejdelší řeky naší planety Nilu se nachází starobylý pouštní stát Egypt. Je jednou z kolébek starověké civilizace a odkazy starých kultur můžete na mnoha místech obdivovat dodnes. Pyramidy, chrámy, sfinga, hrobky a naleziště jsou tradiční cíle turistů. Jednotlivé hotelové komplexy jsou rozesety hlavně podél pobřeží Rudého moře, nejvíce v letoviscích Hurghada, Marsa Alam a Sharm El Sheikh. Do Egypta se můžete vydat díky horkému podnebí po celý rok.

Egypt si užijí vyznavači odpočinku u bazénu nebo koupání v moři. Rudé moře je také rájem potápěčů a milovníků šnorchlování. Podmořský život je bohatý. Pobyt v zemi faraonů si můžete zpříjemnit mnoha výlety za starověkými památkami. Na výlety je vhodný zimní půlrok, v létě je na cestování poměrně horko. Většina hotelů poskytuje všechny důležité služby a stravování formou all inclusive.

Egypt - více informací