Hotel Lärchenhof

  Rakousko, Korutany, Katschberghöhe

Hotel Lärchenhof

    Rakousko, Korutany, Lungau / Obertauern, Salcbursko, Katschberg / Aineck, Katschberghöhe
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Info

check-in: 15:00 hod. / check-out: 10:00 hod.

Poloha

4-hvězdičkový Hotel Lärchenhof se nachází hned vedle sjezdovky v lyžařském a turistickém středisku Katschberg. Leží jen 5 minut jízdy od dálnice A10 a 4 km od golfového hřiště.

Vybavení

Hotel nabízí nově zařízené pokoje s balkonem, Wi-Fi (zdarma) a bezplatné parkování. Wellness centrum o rozloze 1200 m2 zahrnuje krytý bazén, moderní posilovnu, řadu wellness zařízení, masáže a kosmetické procedury. Možnost zapůjčení županů. Hotel Lärchenhof nabízí profesionální službu hlídání dětí s řadou doplňkových aktivit. Nejbližší golfové hřiště je vzdáleno jen 4 km. K dispozici jsou lekce golfu a výlety s průvodcem.

Ubytování

Nabízíme Vám ubytování v dvoulůžkových pokojích s možností přistýlky. Jsou vybaveny vanou nebo sprchou, WC, balkon, trezor, telefon, radio, SAT/TV, fén, Wi-Fi.

Stravování

All inclusive light. Bohatá snídaně formou bufetu, polední svačina s dezerty a polévkou, večeře 4-chodové menu, saláty fomou bufetu.  

Sport

Wellness centrum o rozloze 1200 m2 zahrnuje krytý bazén, moderní posilovnu, řadu wellness zařízení, masáže a kosmetické procedury. Nejbližší golfové hřiště je vzdáleno jen 4 km. K dispozici jsou lekce golfu a výlety s průvodcem.

Další informace

Možnost pobytu s domácím mazlíčkem (na vyžádání, za poplatek).

P 1/2

Obsazenost 2 osoby - dvoulůžkový pokoj s vlastním soc.zařízením, trezor, telefon, radio, SAT/TV, fén, Wi-Fi, balkon.

P 1/2+1

Obsazenost 2-3 osoby - dvoulůžkový s přistýlkou, s vlastním soc. zařízením,trezor, telefon, radio, SAT/TV, fén, Wi-Fi, balkon.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Lärchenhof ****
Vzdálenost od sjezdovky: 50 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 773 327
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hotel-larchenhof-korutany-rakousko-z773327/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací