Ludwigshof Hotel

  Itálie, Trentino - Alto Adige, Trodena / Truden

5/5

Val di Fiemme - Dolomity - největší areál na světě

  Itálie, Dolomiti Superski, Jižní Tyrolsko, Trentino - Alto Adige, Trodena / Truden, Val di Fiemme / Obereggen
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

SKI CENTER LATEMAR - PAMPEAGOCAVALESE - ALPE CERMISSKI AREA ALPE LUSIA
PRVNÍ DEN LYŽUJEME PO NOCLEHU!
OCENÍTE KOMFORT POBYTU S POLOPENZÍ VE VELICE KVALITNÍM HOTELU LUDWIGSHOF!
AUTOBUS STÁLE K DISPOZICI!

Vybavení hotelu

UBYTOVÁNÍ: Je zabezpečeno ve velice pěkném, alpském, stylovém rodinném hotelu. Dvoulůžkové pokoje je možné rozšířit až o dvě přistýlky. Každý pokoj má vlastní sprchu, WC, TV. K dispozici sauna a výřivka (plavky s sebou), ve vedlejším hotelu stejného majitele.

Stravování

STRAVOVÁNÍ: Bohatá snídaně formou švédského stolu. Kvalitní a chutná večeře servírovaná o třech chodech.

Popis programu

PROGRAM ZÁJEZDU:
1.den: Odjezd od CK v 7.00 hodin, z Jihlavy od Billy v 7.45 hod. Z Prahy z autobusového nádraží Zličín (pouze 1 termín - dostupnost metra) v 10.00 hod. Jízda Německem a Rakouskem do Itálie. Příjezd do hotelu večer. Ubytování.
2.den: Snídaně. Přeprava busem přes Predazzo do střediska Ski Area AlpeLusia. Krásné lyžování, kterým se dostanete až do Moeny a zpět. Výhledy na Marmoládu. Velice oblíbené středisko! Večeře a nocleh.
3.den: Snídaně. Odpočatí se busem přepravíme do moderního špičkově vybaveného střediska pro všechny výkonnostní kategorie Pampeago/Obereggen. Můžete prolyžovat celou oblast SkiCenter Latemar. Večeře a nocleh.
4.den: Snídaně. Přeprava busem do Cavalese. Celodenní lyžování na technicky zajímavých a dlouhých sjezdovkách Alpe Cermis, kde budete i poslední den. Večeře a nocleh.
5.den: Snídaně. Opakujeme program druhého dne - Alpe Lusia. Vyhovíme zájemcům vrátit se na Pampeago. Večeře a nocleh.
6.den: Snídaně. Ukončení pobytu v hotelu. Přeprava do Alpe Cermis - Cavalese - celodenní lyžování. Asi v 17 hodin nakládka lyží a návrat do ČR stejnou trasou.
7. den: Příjezd do ČR v ranních hodinách.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Ludwigshof Hotel ***

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 659 937
dnes 8–19 h

Hodnocení

7. nejlepší hotel v destinaci Trentino - Alto Adige

5/ 5 2 recenzí

hanny únor 2013 Spokojenost, s jedinou výhradou. zájezd byl nad naše očekávání, spokojenost se vším, kromě informací o příjezdu a odjezdu, CK Voma odmítla poskytnout tel.č. na del... celá recenze

Naďa Prokůpková únor 2013 CK VOMA Třebíč. Ubytovací zařízení splňovalo nabízené služby, rodinná atmosféra, vstřícné jednání, úsměv.... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací