Hotel Montfort

  Slovensko, Východní Slovensko, Tatranská Javorina

HOTEL MONTFORT

    Slovensko, Belianské Tatry, Východní Slovensko, Tatranská Javorina
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

hotel se nachází v Tatranské Javorině, malebné podtatranské vesnici, která leží nedaleko polských hranic (2,5 km) a 11 km od Ždiaru. Netradiční půloblouková budova hotelu nabízí překrásný výhled na okolní krajinu, především na protilehlý Nový Vrch a Muráň. Okolní prostředí je ideální jak pro letní, tak pro zimní dovolenou.

Lyžování

lyžařský areál Ski Taja (čtyři sjezdovky, vč. dětské - 1 km od hotelu), dále lyžařská střediska Ski Centrum Strachan (sjezdovky různé náročnosti, běžecké tratě, lyžařská škola - cca 10 km) a Strednica Ždiar (modré a červené sjezdovky, lanovka, lyžařská škola a půjčovna lyží - cca 10 km), lyžařský areál Ski Bachledova (9 km sjezdovek různých náročností, sedačková lanovka, běžecké tratě, večerní lyžování, lyžařská škola ski servis a půjčovna - cca 15 km).

Koupání

krytý hotelový bazén.

Vybavení

restaurace, denní bar, kavárna, moderní wellness centrum (relaxační bazén s protiproudem, dětský bazén, saunový svět, jacuzzi, masáže), sportovní centrum (fitness, squash, stolní tenis, bowling, biliár). Parkoviště u hotelu.

Speciální nabídka

Vstup do sportovního centra (fitness, squash, stolní tenis, bowling, biliár) ZDARMA.

Doprava

vlastní.

Poznámky

Možnost dokoupení cestovního pojištění. Minimální délka pobytu 2 noci.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 137 523
dnes 8–19 h

Slovensko

Naši východní sousedé se mohou pochlubit zejména nádhernou přírodou vysokých pohoří. Vysoké Tatry mají povahu velehor a tomu odpovídá jejich majestátnost. Krása hor vynikne jak v zimě, kdy se promění v lyžařský ráj, tak v létě, kdy lze podnikat jednu túru za druhou po dobrodružných horských stezkách. Na různé sportovní aktivity během celého roku navazuje bohatý wellness program místních hotelů a lázní. Slovensko, to nejsou jenom vysoké hory, jižní část země v Dunajské nížině je vyhlášenou oblastí termálních lázní a wellness komplexů. Turistickým lákadlem je i hlavní město Bratislava. Kromě místního hradu je hlavním cílem také velkolepý Dunaj. Na Slovensku na vás čeká prostředí podobné našemu, podobné ceny a odpadá také jakákoliv jazyková bariéra. Vyzkoušejte Slovenskou republiku jako zajímavý a neokoukaný cíl dovolené.

Slovensko - více informací