Hotel Novi

  Černá Hora, Boka Kotorská, Igalo

4/5

Hotel Novi

    Černá Hora, Boka Kotorská, Herceg Novi
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

hotel byl otevřen v roce 2010. Nachází se v blízkosti zdravotního střediska Igalo, 250 metrů od pláže, která je známá pro své léčivé bahno.
Procházkou po pláži (cca 30 minut) se můžete dostat do starého města Herceg Novi skrývajícího pevnost a hodinovou věž. Město je bohaté na kulturu a historii, nabízí restaurace i obchody se suvenýry lemující promenádu dlouhou 7 km. Resort nabízí komplexní služby pro aktivní i pro méně pohyblivé osoby nebo klienty se zdravotním postižením (nájezdové rampy na schody, výtah a přizpůsobené vybavení pokoje - pokoje na vyžádání). Vzhledem ke své poloze a vybavení je hotel ideálním místem pro klienty, kteří si chtějí odpočinout a využít dlouhou promenádu, písečnou pláž s léčivým bahnem a další přednosti této lokality. U hotelu se nachází parkoviště zdarma.

Ubytování

klimatizované dvoulůžkové pokoje bez balkónu, lednička, SAT TV, trezor a koupelna se sprchovým koutem, WiFi ve společných prostorách zdarma. Možnost ubytování i v apartmánech s možností až dvou přistýlek.

Stravování

POLOPENZE - snídaně a večeře formou švédských stolů

Pláž

250 m od hotelu se nachází písečná, téměř 1 km dlouhá pláž s pozvolným vstupem do moře, která je ideální pro koupání a díky mělčinám se vyznačuje příjemnou teplotou vody a léčivým bahnem.
Místní pláž je světově známá díky léčivým vlastnostem igalského bahna. V roce 1910 rakouský lékař M. Levi vybudoval profesionální sanatorium díky analýze institutu ve Vichy (Francie), která potvrzuje léčivé vlastnosti místního bahna. Analýzou bylo zjištěno, že terapeutické vlastnosti jsou ovlivněny nejen mírnou přírodní radioaktivitou, ale i smícháním minerálního sedimentu z řeky Sutorina a mořské vody spolu s léčivými složkami vznikajícími při rozkladu mořských řas Murave. Léčivým tajemstvím Igala je radioaktivní složka minerálních peloidů. Bahno se také používá v balneoterapii v ústavu Igalo.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Novi ***
Typ pláže: písčito - oblázková, oblázková
Vzdálenost od pláže: 120 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 784 204
dnes 8–19 h

Hodnocení

4. nejlepší hotel v destinaci Boka Kotorská

4/ 5 2 recenzí

Luboš srpen 2016 ČERNÁ HORA- Hotel Novi. Dovolená i hotel se nám líbili... celá recenze

Jan srpen 2016 Hotel Novi. Hotel pěkný, služby funkční. Nedokončena příjezdová komunikace.... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hotel-novi-boka-kotorska-cerna-hora-z784204/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Černá Hora

Černá Hora je menší nedávno vzniklý stát, který leží u Jaderského moře. Většina území je hornatá s vrcholy přesahujícími i 2 500 metrů nadmořské výšky. Pobřeží dlouhé téměř 300 km je tvořeno písčitými a oblázkovými plážemi, kouzelnými zálivy i mohutnými útesy. Malebnou krajinu dotváří vesničky, historické památky, starobylá města i moderní přímořská letoviska. Krásy Černé Hory jsou podobné těm chorvatským. Velkou výhodou je ale méně rozvinutý turistický ruch a klidnější prostředí. V Černé Hoře je také mnohem více pláží písečných a místní destinace jsou daleko lépe dostupné letecky. Pobřeží Černé Hory je velmi oblíbené pro potápění, plachtění a všechny možné vodní sporty. Přírodní podmínky země jsou velmi vzácné, méně obydlené části Balkánského poloostrova obecně zaručují pozoruhodnou faunu a flóru.

Černá Hora - více informací