Oaz Hotel

  Albánie, Drač [Durrës], Golem

Hotel Oaz

    Albánie, Albánie vnitrozemí, Berat
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha:

Hotel Oaz stojí na klidném místě u soukromé písčité pláže. Místní autobusy do centra města Durres zastavují 150 metrů od hotelu. Centrum města Durres s archeologickými památkami je vzdáleno 11 km nebo 15 minut autobusem. Centrum letoviska Golem cca 300 m.

Ubytování:

hotel nabízí příjemné ubytování hotelového typu v jedno, dvou a třílůžkových pokojích, s TV/SAT, klimatizací a soc. zařízením. Některé pokoje jsou podkrovní.

Vybavení a služby hotelu:

k vybavení hotelu patří recepce, trezor zdarma, bar, restaurace, venkovní bazén se sladkou vodou, lehátka zdarma, bar u bazénu, dětské hřiště. WiFi ve společných prostorách zdarma. Bezplatné parkoviště.

Sport a zábava:

lze si pronajmout vodní lyže a šlapadla a k dispozici je i banánový člun a parasailing.

Stravování:

Soft all inclusive: zahrnuta snídaně formou bufetu, večeře výběrem ze dvou menu a k večeři se podává voda. V elegantní hotelové restauraci můžete ochutnat pokrmy italské, řecké a albánské kuchyně a v baru si vybrat z místních i mezinárodních nápojů.

Vzdálenosti:

hotel je situovaný přímo u soukromé písečné pláže s pozvolným vstupem do moře. Lehátka a slunečníky jsou na pláži před hotelem k využití zdarma.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Oaz Hotel ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 10 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 488 344
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hotel-oaz-albanie-vnitrozemi-albanie-z1488344/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Albánie

Albánie je zapomenutou zemí na Balkánském poloostrově, která je ovšem velmi lákavým cílem nejen pro dobrodruhy prahnoucí po poznání. Většinou ji vyhledávají milovníci historie, přírody a poznávání místních pohostinných obyvatel. Pro turisty, kteří chtějí strávit klidnou dovolenou u moře, má i Albánie rozhodně co nabídnout. Na pobřeží Jaderského a Jónského moře vyrostly hotely podobné těm v Černé Hoře a Chorvatsku. Albánie je sice zemí převážně hor a hlubokých údolí, nicméně přímořské pobřeží je velmi nádherné. Hlavním městem je Tirana, která leží přibližně uprostřed státu. Milovníci historie a architektury v zemi obdivují četná antická města, byzantské kostelíky a středověké zříceniny. Vyznavači horských túr zase mohou využít tras téměř nedotčenými horskými masívy.

Albánie - více informací