Termín:
23. 9. – 30. 9. 2017
Počet dní:
8 (so – so)
Počet nocí:
7
Doprava:
autem
Strava:
plná penze
Cena za osobu:
Nezávazná objednávka

Popis ubytování a programu zájezdu

Charakteristika

Oblíbený hotel s několika kilometrovou členitou pláží, stojící na promenádě v centru městečka Malgrat de Mar na pobřeží Costa Marasme. Hotel je určen klientům, kteří hledají nejen odpočinek a relaxaci, ale i zábavu a noční život. Pokoje jsou vybavenyvelmi decentním zařízením a klimatizací. Centrum je od hotelu vzdáleno cca 500 m.

Ubytování

dvoulůžkové pokoje s možností až dvou přistýlek mají vlastním sociální příslušenství, telefon, TV/SAT, klimatizaci, balkon a trezor (za poplatek).

Stravování

polopenze v hotelové restauraci formou švédských stolů, možnost dokoupení plné penze.

Vybavenost

bazén, brouzdaliště, bar v hotelu, bar u bazénu, výtah, TV místnost, salonek, klimatizace, zahrada, animace, dětský koutek. Za příplatek: dětská postýlka, stolní tenis, billiard, videohry, jacuzzi, parkování, trezor

Pláž

60 m, hrubý písek, prudší vstup do moře.

Nástup na ubytování

sobota od 13 h.

Slevy

3. a 4. osoba na přistýlce 30%, 1. dítě do 12 let na přistýlce ZDARMA, 2. dítě do 12 let na přistýlce 50%.

Poznámka

Na základě individuální poptávky zajistíme transfer z letiště v Barceloně a Gironě, nebo tranzitní ubytování ve Francii pro klienty, kteří cestují autem.

AKCE včasný nákup do 31.1.2017

Charakteristika

oblíbený hotel, stojící na promenádě blízko dlouhé členité pláže, se nachází na hranici letovisek Malgrat de Mar a Santa Susanna. Je určen klientům, kteří hledají nejen odpočinek a relaxaci, ale i zábavu a noční život. Centrum je od hotelu vzdáleno cca500 m.

Ubytování

dvoulůžkové pokoje s možností až dvou přistýlek s vlastním příslušenstvím, telefon, TV/SAT, klimatizace, balkon a trezor (za poplatek).

Stravování

polopenze v hotelové restauraci formou bufetu, možnost dokoupení plné penze.

Vybavenost

bazén, brouzdaliště, bar v hotelu, bar u bazénu, výtah, TV místnost, salonek, klimatizace, zahrada, animace, dětský koutek. Za příplatek: dětská postýlka, stolní tenis, billiard, videohry, jacuzzi, trezor.

Pláž

60 m, hrubý písek, prudší vstup do moře.

Nástup na ubytování

sobota od 13 h. Na vyžádání je možno zajistit ubytování v jiném termínu než sobota-sobota, nebo s jiným počtem nocí.

Obsah ceny

Základní cena zahrnuje

ubytování 7 nocí/os, 7× polopenze formou bufetu, služby českého delegáta, pojištění proti úpadku a insolvenci CK.

Základní cena nezahrnuje

turistická taxa 0,50 €/os./noc (týká se osob starších 15-ti let)
Příplatky

jednolůžkový pokoj 490 Kč/os./noc, plná penze od 120 do 160 Kč/os./noc dle termínů, cestovní pojištění

Informace o zájezdu

Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře. Kategorie hotelu a informace o zájezdu jsou uvedeny dle popisu pořádající cestovní kanceláře. Doklady o pojištění jednotlivých cestovních kanceláří naleznete zde. Pořádání tohoto zájezdu se řídí obchodními podmínkami cestovní kanceláře Čsad Tišnov, která zájezd organizuje.

  • Lokalita dle CK: Costa Brava
  • Místo dle CK: Malgrat de Mar
Informace o slevách

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Reymar ***
(Webové stránky hotelu)

Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 50 m

Celkové hodnocení hotelu

Hodnotilo

12 uživatelů

Pořadí

22. nejlépe hodnocený hotel v destinaci Katalánsko.

Poslední komentář

2.8.2017 | Jana
Datum pobytu: 1.7.2017
velmi krásný týden u moře

Nejnovější recenze

5
25.6.2017 | Majda
Datum pobytu 1.6.2017
5/5 - Úžasné
byli jsme tu již po druhé a pokud to půjde rádi bychom se opět vrátili
4
19.5.2017 | Mirek
Datum pobytu 1.7.2016
4/5 - Skvělé
Spokojenost.
4
19.7.2016 | Lucie
Datum pobytu 1.7.2016
4/5 - Skvělé
celkový dojem rozhodně pozitivní

Katalánsko

Patří do oblasti Katalánska. Katalánsko se rozkládá od francouzských hranic až po historickou Tarragonu. Pobřeží Katalánska je asi 600 km dlouhé. Jedná se o jednu z hospodářsky nejvyspělějších oblastí Španělska. Mimořádné příjmy plynou samozřejmě z turistického ruchu. Dokonale propracovaná struktura jednotlivých středisek, velké množství restaurací, kavárniček, vybavené a upravované pláže, nepřeberné možnosti vodních sportů či vybavenosti hotelů a pro rodiny s dětmi řada aquaparků a kolotočů, spolu s opravdovou pohostinností místního obyvatelstva jsou jistě dobrým základem vaší spokojenosti.

Pobřeží Costa Brava a Costa del Maresme je nejznámější a nejnavštěvovanější prázdninovou oblastí s bohatou nabídkou zábavy, s velmi dobrou úrovní služeb, příjemnými cenami a rovněž vyhlášenou pohostinností místních obyvatel. Costa del Maresme znamená „Mořské pobřeží“ a je jím označovaná oblast ležící asi 30 km severně od Barcelony na úpatí pohoří Montenegre. Pobřeží se vyznačuje dlouhými a širokými písečnými plážemi, množstvím kulturních a zábavních podniků, aquaparků a sportovních center. Zdejší letoviska jsou vyhlášená krásnými dlouhými plážemi a výborným servisem pro návštěvníky. K nejznámějším letoviskům patří Malgrat de Mar, St. Susana a Pineda de Mar a Calella, které Vám nabízí více než 5 km dlouhou členitou pláž, kterou lemuje hlavní promenáda tvořená celou řadou obchůdků, početných barů, restaurací a diskoték všech druhů, které uspokojí každého návštěvníka. Mezi nejvýznamnější památky patří muzeum Salvadora Dalího ve Figueres nebo zámek v Púbol. Costa Brava, spadající do regionálního střediska Gerona, je plná romantických zátok s hrubozrným pískem a čirou vodou, to je pro ty co si potrpí na soukromí. Zároveň je tu mnoho dalších pláží, které jsou doslova posety nabídkou nejrůznějších vodních sportů a radovánek. Všechna města a letoviska mají co nabídnout i náročným turistům. Ať už je to možnost nesčetných výletů, rozmanité pláže, velký počet restaurací s nabídkou dobrého jídla i pití, zábavní vodní parky pro děti, i bohatý noční život.

Pozn.: Popis byl převzat z katalogu CK Alexandria

Španělsko

Španělsko se nachází v jihozápadní části Evropy. Je to země s velmi členitým a rozmanitým pobřežím. Jedny z nejpůsobivějších částí pobřeží jsou Costa Blanca a Costa Calida. Tato země patří k jedné z nejoblíbenějších u našich turistů. Krásná krajina, slunce, kouzelné členité pláže, spousta zábavy a historie, to vše láká k návštěvám stále více klientů. Kdo by neznal proslulý nápoj Sangria, který přímo neodmyslitelně k dovolené ve Španělsku patří, dále flamenco a pro děti a dospělé tolik oblíbené aquaparky. Španělsko mohou navštívit rodiny, senioři, mladí a všichni jistě najdou pro sebe to pravé. Právě rozmanitost nabídky dělá ze Španělska prázdninový ráj.

Klimatické podmínky: Velmi příznivé pro pobyt u moře po dobu nejméně čtyř měsíců.

Počet obyvatel: 39 454 000

Hlavní město: Madrid

Jazyk: Španělština

Měna: EUR

Platební karty: Jsou zde příjímány všechny běžné druhy platebních karet (Visa, American Express, Eurocard/Mastercard). V každém větším středisku jsou bankomaty.

Půjčovna automobilů: V každém pobytovém místě lze bez problémů automobily zapůjčit, a to u místních či mezinárodních filiálek známých firem. Cena ve vedlejší sezóně je cca 5 000,- Kč na 6 dní a v hlavní sezóně 6 500,- Kč na stejný počet dní.

Pozn.: Popis byl převzat z katalogu CK Alexandria

 

Na Mallorce byla nově zavedená turistická taxa, která závisí na kategorii hotelu, ve kterém jsou klienti ubytováni:

1*/ 2*/ 3* hotel – platba 1 EUR/ os./ noc
3*+/ 4* hotel – platba 1,5 EUR/ os./ noc
4*+/ 5* hotel – platba 2 EUR/ os./ noc

Turistická taxa je povinná pro všechny osoby nad 16 let, kteří navštíví Mallorcu od 1. 6. 2016 a platí se v hotovosti na recepci hotelu.

 

Na Menorce byla nově zavedená turistická taxa, která závisí na kategorii hotelu, ve kterém jsou klienti ubytováni:


1*/ 2*/ 3* hotel – platba 1 EUR/ os./ noc
3*+/ 4* hotel – platba 1,5 EUR/ os./ noc
4*+/ 5* hotel – platba 2 EUR/ os./ noc

Turistická taxa je povinná pro všechny osoby nad 16 let, kteří navštíví Menorcu od 1. 6. 2016 a platí se v hotovosti na recepci hotelu.

 

Na Ibize byla nově zavedená turistická taxa, která závisí na kategorii ubytovacího zařízení, ve kterém jsou klienti ubytováni:


Hotely kategorie 1*/2*/3* 1,1 EUR / osoba / noc
Hotely kategorie 3*+/4* 1,65 EUR / osoba / noc
Hotely kategorie 4*+/5* 2,2 EUR / osoba / noc

Apartmány kategorie 1*/2*/3* 1,1 EUR / osoba / noc
Apartmány kategorie 3*+ 1,65 EUR / osoba / noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 2,2 EUR / osoba / noc

Turistická taxa je povinná pro všechny osoby nad 16 let, kteří navštíví Ibizu od 1. 6. 2016 a platí se v hotovosti v místě pobytu přímo v ubytovacích zařízeních.


Hotel Reymar ***

Číslo zájezdu: 738231
Španělsko, Katalánsko, Malgrat de Mar

Všechny termíny a možnosti (24)

Doprava
Termín
Dní
Strava
Cena za dospělou osobu
Autem
So 23.9 – So 30.9.2017
2 lůžkový pokoj, přistýlka
8 dní
polopenze
4 590 Kč
Autem
So 30.9 – So 7.10.2017
2 lůžkový pokoj, přistýlka
8 dní
polopenze
4 590 Kč
Autem
So 23.9 – So 30.9.2017
2 lůžkový pokoj
8 dní
polopenze
4 590 Kč
Autem
So 30.9 – So 7.10.2017
2 lůžkový pokoj
8 dní
polopenze
4 590 Kč
Autem
So 30.9 – So 7.10.2017
2 lůžkový pokoj
8 dní
plná penze
5 360 Kč
Autem
So 23.9 – So 30.9.2017
2 lůžkový pokoj, přistýlka
8 dní
plná penze
5 360 Kč
Autem
So 30.9 – So 7.10.2017
2 lůžkový pokoj, přistýlka
8 dní
plná penze
5 360 Kč
Autem
So 23.9 – So 30.9.2017
2 lůžkový pokoj
8 dní
plná penze
5 360 Kč
Autem
So 16.9 – So 23.9.2017
2 lůžkový pokoj
8 dní
polopenze
5 390 Kč
Autem
So 16.9 – So 23.9.2017
2 lůžkový pokoj, přistýlka
8 dní
polopenze
5 390 Kč
Autem
So 16.9 – So 23.9.2017
2 lůžkový pokoj
8 dní
plná penze
6 160 Kč
Autem
So 16.9 – So 23.9.2017
2 lůžkový pokoj, přistýlka
8 dní
plná penze
6 160 Kč
Autem
So 2.9 – So 9.9.2017
2 lůžkový pokoj, přistýlka
8 dní
polopenze
7 690 Kč
Autem
So 9.9 – So 16.9.2017
2 lůžkový pokoj, přistýlka
8 dní
polopenze
7 690 Kč
Autem
So 2.9 – So 9.9.2017
2 lůžkový pokoj
8 dní
polopenze
7 690 Kč
Autem
So 9.9 – So 16.9.2017
2 lůžkový pokoj
8 dní
polopenze
7 690 Kč
Autem
So 26.8 – So 2.9.2017
2 lůžkový pokoj, přistýlka
8 dní
polopenze
7 690 Kč
Autem
So 26.8 – So 2.9.2017
2 lůžkový pokoj
8 dní
polopenze
7 690 Kč
Autem
So 2.9 – So 9.9.2017
2 lůžkový pokoj
8 dní
plná penze
8 460 Kč
Autem
So 2.9 – So 9.9.2017
2 lůžkový pokoj, přistýlka
8 dní
plná penze
8 460 Kč
Autem
So 9.9 – So 16.9.2017
2 lůžkový pokoj, přistýlka
8 dní
plná penze
8 460 Kč
Autem
So 9.9 – So 16.9.2017
2 lůžkový pokoj
8 dní
plná penze
8 460 Kč
Autem
So 26.8 – So 2.9.2017
2 lůžkový pokoj, přistýlka
8 dní
plná penze
8 810 Kč
Autem
So 26.8 – So 2.9.2017
2 lůžkový pokoj
8 dní
plná penze
8 810 Kč