Hotel Sonnblick

  Rakousko, Salcbursko, Hinterglemm

5/5

Hotel Sonnblick

    Rakousko, Saalbach / Leogang, Salcbursko, Hinterglemm, Saalbach / Hinterglemm
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Vaše výhody

Bonusová karta Saalbach Hinterglem Joker Card zdarma. Ideální k prozkoumání nádherné krajiny turistického ráje Saalbach-Hinterglemm.

Poloha

uprostřed turistického ráje Saalbach-Hinterglemm, na jižní straně údolí, cca 150 m od centra.

Vybavení

30 pokojů, vstupní hala, společenská místnost, jídelna, bar. Letní terasa s lehátky a slunečníky.

Ubytování

pokoje se sprchou, WC, fénem, telefonem, kab. TV, trezorem.

Dvoulůžkové pokoje (A2A)

Jednolůžkové pokoje (A1A): balkon.

Dvoulůžkové pokoje (A2B): balkon.

Rodinné pokoje (A2D): manželská postel, palanda, některé pokoje s balkonem.

Junior Suite (A2C/A3C/A4C): cca 32 m2, manželská postel, samostatný pokoj (propojené spojovacími dveřmi) s palandou nebo dvoulůžkovou rozkládací pohovkou, samostatné WC, balkon. 

Stravování

polopenze. Snídaně formou bufetových stolů s koutkem zdravé výživy, k večeři výběr z menu o 3 chodech a denně salátový bufet. 1x týdně selský bufet, italský bufet a bufet s předkrmy a dezerty. Denně obědový balíček s ovocem a nápojem.

Sport/aktivity

zdarma: stolní tenis.

Internet

WiFi zdarma v celém hotelu.

Wellness

zdarma: sauna, parní lázeň. Za poplatek: solárium.

Děti

park pro celou rodinu s prolézačkou cca 400 m. Dětská postýlka do 2 let zdarma, na vyžádání.

Další výhody

regionální karta Saalbach Hinterglem Joker Card zdarma: (platí ode dne příjezdu a do 12 hodin v den odjezdu), karta nabízí řadu volných vstupů a slev (nabídka se v průběhu roku může měnit): využití lanovek v Saalbach Hinterglemm, využití lanovek v Asitz v Leogangu, turistického autobusu v Saalbach Hinterglemm, minigolgového hřiště, vstup ke Kreimmlerským vodopádům, vstup do muzeí a mnoho dalšího.

Info (vlastní dopravou)

parkování: parkoviště zdarma; domácí zvíře: malí psi do 15 kg, cca 8 €/den; lázeňská taxa: cca 2 €/den/os. starší 15 let; příjezd/minimální délka pobytu: denně/4 noci.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Sonnblick ***
Vzdálenost od sjezdovky: 150 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 466 177
dnes 8–19 h

Hodnocení

11. nejlepší hotel v destinaci Salcbursko

5/ 5 2 recenzí

Milan září 2016 Jeden klik a vidíš Sonnblick. Ubytování v hotelu Sonnblick a služby perfektní,polopenze s balíčkem od snídaně a pitím k malému obědu,lanovky a mistní doprava zd... celá recenze

Carlos červenec 2016 Skvělá dovolená v Rakousku. Moc hezký hotel kousek od centra Hinterglemmu v klidné uličce. Z balkonu hezký pohled na městečko. Velkým plusem je výtah, hotel ... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hotel-sonnblick-saalbach-leogang-rakousko-z1466177/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací