Hotel Sun

  Řecko, Chalkidiki, Polichrono

5/5

SUN HOTEL

    Řecko, Chalkidiki, Makedonie (Řecko), Polichrono
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Slevy pro děti

1 DÍTĚ UBYTOVÁNÍ ZDARMA = 1 dítě má ubytování zcela ZDARMA, platí pouze letenku a transfer 1 dítě do 12 let na přistýlce (3. lůžko) platí pouze 7990/8990 Kč (7/10/11 nocí). Počet míst je omezen. Platí na vybrané letecké termíny a do vyčerpání kapacit. Nevztahuje se na zájezdy Last Minute.

Poznámka

Povinná pobytová taxa: 3 € za pokoj a noc. Poplatek je účtován za celý pokoj, nikoliv za osobu a platí se na místě.

Volitelné doplatky

cestovní pojištění vč. storna: od 50 Kč/osoba/den trezor: cca 1 €/den dětská postýlka: cca 8€/den - platba na místě (na vyžádání) dítě do 2 let (0 - 1,99): 500 Kč, bez nároku na místo v letadle a služby V CENĚ NENÍ ZAHRNUT TRANSFER (taxi transfer možné přiobjednat za uvedené ceny). V případě skupinové poptávky (7 osob a více) jsou ceny transferu na vyžádání.

Ceny jsou kalkulovány k datu

k 20.09.2019

Proč právě sem
  • Skvělá poloha v klidném prostředí blízko centra a pláže
  • Moderně vybavené pokoje
  • Přátelská rodinná atmosféra
Poloha

Rodinný hotel se nachází v malebné uličce přímo v srdci Polichrona, avšak stranou od rušného centra letoviska a pouhých 60 m od dlouhé pláže, která lemuje pobřežní promenádu s mnoha obchůdky, restauracemi, tavernami, bary a kavárnami. V letovisku je několik bankomatů.

Vybavení a služby

V hotelu se nachází recepce, společenská místnost, bar, restaurace pro podávání snídaní. Ve vnitřním nádvoří je situován bazén s lehátky a venkovním posezením. Po celý den je možnost zakoupení občerstvení a nápojů v kavárně. Wi-Fi ve veřejných prostorech (zdarma).

Ubytování

Hotel nabízí moderně zařízené dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky. Všechny pokoje mají koupelnu se sprchovým koutem, WC, klimatizací, TV/SAT, ledničku, trezor (za poplatek), telefon, fén, balkon nebo terasu s výhledem do zahrady. Wi-Fi připojení je k dispozici zdarma. Upozorňujeme, že dětská postýlka je za poplatek (cca 8 €/den a platí se na místě) a na zpětné potvrzení. K dispozici je bezbariérový pokoj (na zpětné potvrzení).

Stravování

Snídaně formou bufetu.

Pláž

Krásná dlouhá pláž s hrubším pískem s pozvolným vstupem do moře, která je vhodná i pro děti, se rozkládá okolo celého letoviska. Na pláži naleznete široký výběr vodních sportů (za poplatek) a plážový servis (za poplatek).

Vzdálenosti

Pláž: cca 60 m
Centrum: cca 150 m
Letiště: cca 95 km

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Sun **
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 50 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 500 326
dnes 8–19 h

Hodnocení

7. nejlepší hotel v destinaci Chalkidiki

5/ 5 16 recenzí

Barbora červenec 2019 Sun hotel. Byla to super dovolená! Můžeme doporučit!... celá recenze

Ivča září 2018 Skvělý Hotel Sun v Polychronu. Už dlouho jsme nebyli s nějakým hotelem tak spokojení. Nejsme úplně nenároční na ubytování a tohle předčilo naše očekávání. Jedino... celá recenze

manželé Naďa a Václav červenec 2018 Spokojení účastníci. Všechny uvedené informace o zájezdu byly pravdivé. Pěkný hotel s bazénem, čistota půl zdraví, zde platí dvojnásob, chutné snídaně ... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-sun-hotel-chalkidiki-recko-z1500326/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Řecko

Řecko leží v jižní Evropě, rozkládá se na pevnině a na četných ostrovech, které tvoří jednu pětinu řeckého území. Členitá pobřeží i romantické pláže jsou omývány Egejským, Krétským, Thráckým, Středozemním a Jónským mořem. Na poloostrově Attika se rozkládají Athény, hlavní město Řecka. Poznávejte antické památky, odpočívejte u čistého moře, vyzkoušejte speciality místní kuchyně. Nejoblíbenější ostrovy jsou Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Řecku zavedena pobytová taxa, která se od roku 2024 mění na klimatickou taxu. Platba probíhá přímo na recepci hotelu v den příjezdu a její výše je dle oficiální kategorie (počtu hvězdiček) hotelu následující:

Březen až říjen:

  • 1,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 7,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 10,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Listopad až únor:

  • 0,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 4,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 0,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Řecko - více informací