Hotel Terme Bellavista

  Itálie, Benátsko, Montegrotto Terme

Hotel Terme Bellavista

    Itálie, Benátsko, Montegrotto Terme
Tento hotel není aktuálně v nabídce
O hoteli

Tichý Hotel Bellavista sa nachádza v srdci Euganistických vrchov obklopený prírodou v tesnej blízkosti centra obce. Tento exkluzívny, elegantný dom ponúka svojim hosťom útulnú atmosféru, ktorá je dobrým príkladom regionálnej tradície. Vďaka výnimočnej príťažlivosti rodiny Squarcina, ktorá pôsobí v rámci profesie zdravotného strediska, hotelové izby po celé generácie zaručia, že zažijete nezabudnuteľnú dovolenku v exkluzívnom prostredí.

Poloha

Centrum: Montegrotto 500 m, Potraviny: Montegrotto 500 m, Nákupy: Montegrotto 500 m, Vlaková stanica: Montegrotto 800 m, Autobusová zastávka: Montegrotto 200 m, Letisko: ca. 800 m.

Vybavenie

Recepcia, lobby, hala / lobby, TV miestnosť, internetový kôň: zadarmo, WLAN: zadarmo, úschovňa bicyklov, výťah, parkovanie: zadarmo, raňajky, jedáleň, reštaurácia, bar, terasa, záhrada, dáždnik : bezplatne, lehátka: bezplatne pri bazéne, 2 lehátka k dispozícii, seminárna miestnosť, konferenčná miestnosť. Wellness oblasť: ~ 350 m2, vnútorný bazén: 10 x 8 m, vonkajší bazén: 20 x 15 m, termálny bazén, relaxačná miestnosť, termálne sprchy, aqua aerobik utorok a piatok, 1 x na osobu / pobyt min.).

Ubytovanie

Detská postieľka ako ďalšia posteľná bielizeň vo všetkých izbách, Sprcha / WC, Sušič na vlasy, Župan na zapožičanie: platí sa na mieste, Euro 12, - za pobyt, Balkón / terasa, Klimatizácia: zadarmo, Minibar: SAT TV, Trezor: zadarmo, Nefajčiarske izby. 2 lôžka Sprcha / WC, 16 m2, 1 lôžko Sprcha / WC, 16 m2, 2-3 lôžková sprcha / WC, ~ 18 m2.

Stravovanie

Plná penzia, Welcome drink, raňajkový bufet, obed (3 chody): 4 hlavné jedlá na výber, štartovný bufet, Večera (4 chody): 4 hlavné jedlá na výber, bufet Entrée. Vianočná večera (24.12.): Euro 20, - Vianočný obed (25.12.), Euro 20, -.

Pre deti

Vysoká stolička. Detská postieľka: Euro 10, - za noc.

Zviera

Len na základe dohody, Malé zvieratá, Euro 5, -perná deň splatná na mieste bez jedla.

565 656 610 Číslo zájezdu: 867 837
dnes zavřeno

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací