Hotel Unser Unterberg

  Rakousko, Salcbursko, Maria Alm

Hotel Unser Unterberg - Maria Alm

    Rakousko, Hochkönig / Maria Alm, Salcbursko, Maria Alm
Tento hotel není aktuálně v nabídce

Cena obsahuje
Ubytování s polopenzí, 1x týdně speciality z regionu Pinzgau, 3x sauna, pára, WiFi, parkoviště, pojištění storna zájezdu, od 7 nocí pobytu zdarma rakouská dálniční známka.
Cena neobsahuje
Povinná úhrada na místě: pobytová taxa € 1,50 / os. / noc (od 15ti let) Domácí mazlíčci € 10,- / noc (bez krmiva)
Penzion Unterberg***, Maria Alm
Základní informace Můžete navštívit bazén s tobogánem a masážními tryskami, 18-ti jamkové golfové hřiště Urslautal, krytý bazén Marco polo, tenis. Můžete také využít jízdy na koni, turistické stezky, letní sáňkařskou dráhu v Saalfeldenu nebo cyklistické výlety. Doporučujeme Vám si zakoupit tzv. Salzburg Card, díky které budete mít volný vstup do více než 190 atrakcí v Salzburgu. Vybavení Všechny pokoje jsou s vanou nebo sprchou, WC, kabelovou TV, rádiem a s balkonem. V pokojích je možné provést 1 - 2 přistýlky. Ubytování Penzion se nachází asi 1 km od obce Maria Alm. Penzion leží na slunném místě a má 40 pokojů, recepci, jídelnu, restauraci, kavárnu, terasu, hotelový bar, společenskou místnost a výtah. Dále nabízí relaxaci ve wellness centru, saunu a parní lázeň. Pro děti je zde dětské hřiště a louka asi 100 metrů od hotelu. Stravování Polopenze - snídaně formou bufetu , Večeře - výběr z 3-chodového menu se salátovým bufetem (18:00 - 20:00) Poloha Obec Maria Alm leží v nadmořské výšce 802 m.n.m. a má 2 050 obyvatel. Město Saalfelden je od obce Maria Alm vzdáleno cca 5 km, Zell am See 19 km a Salzburg 85 km. Výlety veliké množství výletů na značených trasách v okolí (mapky se značenými tracky jsou v Tourist office v Maria Almu) např. Jufen, Aberg, Natrun, Hundstein. Možnost vyjetí lanovkou na hřebeny. Střední tracky na Riemannhause, Mühlbach – Arthurhause s možností vyjít na nejvyšší horu pohoří Hochkönig. Nádherná procházka z Hinterthalu přímo od apartmánů proti proudu potoka „do skal“ (vodopády, jezírka, vřesoviště, nádherný výhled do údolí). Pozn. Vybavenost poskytnutých pokojů se může typově lišit od zobrazených v nabídce.
Destinace
Lyžařská oblast Hochkönig Region Hochkönig uprostřed Salcburska je zážitkem pro lyžaře, snowboardisty a běžkaře. Tři obce na úpatí Hochkönigu, Maria Alm, Dienten a Mühlbach, patří k salcburským oblastem, kde máte jistý sníh. Po lyžování se můžete společensky vyžít nebo navštívit nejrůznější zařízení pro volný čas, jako jsou četné běžkařské stopy, osvětlené sáňkařské dráhy, dvě U-rampy, snowpark, curlingové dráhy, jízdy na saních tažených koňmi a mnohem více aktivit. Kromě toho se region Hochkönig vyznačuje rozmanitou nabídkou ubytování od špičkových hotelů až po cenově dostupné penziony a apartmány. Lyžování Počet vleků 34 Sedačková lanovka 10 Gondolová lanovka 3 Vlek 21 Lanovka Dětská lanovka Jiné Sjezdovky 150 km Modrá 52 km Červená 41 km Černá 19 km Dětská -umělé zasněžování 140km=93% -běžkařské trasy 40 km -počet snowparků-7 LYŽAŘSKÁ MAPA HOCHKÖNIG Skipasy Webkamery: Jak to aktuálně vypadá v oblasti Hochkönig se můžete podívat zde. Otevřené vleky a sjezdovky. Počasí: Aktuální předpověď počasí pro oblast Hochkönig.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Unser Unterberg ***
Vzdálenost od sjezdovky: 150 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 908 158
dnes 8–19 h

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací