Hotel Zebra

  Bulharsko, Carevo

5/5

Hotel Zebra

    Bulharsko, Carevo
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Jeden z nejmodernějších hotelů na jižním pobřeží je umístěn 150 m od pláže a 200 m od středu města. Půjčování lehátek a slunečníků na pláži za poplatek. Vzhledem k tomu, že městská pláž je menší, doporučujeme využít místní dopravu k nádherné pláži Nestinarka (pěšky cca 30 min.)

Vybavení

V hotelu je vstupní hala s recepcí, trezorem (za poplatek), směnárnou výtahem, restaurací a denním barem. Na střeše hotelu je terasa s nádherným výhledem na moře a pohoří Strandža. Hotel má velmi hezký venkovní bazén s dětskou částí a s lehátky u bazenu zdarma.
Možnost wifi připojení v restauraci a na recepci.

Ubytování

Komfortní dvoulůžkové pokoje s přistýlkou nebo studia s dvěma přistýlkami jsou klimatizované. Každý pokoj i studio má balkón, televizi, trezor, mini bar a telefon s možností mezinárodního volání. V luxusní koupelně je sprcha, WC a fén. Dětská postýlka zdarma.

Stravování

Snídaně formou bufetu. 
Za příplatek možnost přikoupit večeře - výběr ze tří jídel. V hotelu je česky psaný jídelníček. Příplatek za večeři 180,-Kč/večeře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Zebra ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 150 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 900 881
dnes 8–19 h

Hodnocení

1. nejlepší hotel v destinaci Carevo

5/ 5 4 recenzí

Blanka K. srpen 2018 Krásná dovolená. Protože jsem jela na dovolenou sama, požadovala jsem jednolůžkový pokoj.Zájezd jsem vyřizovala SLM, takže bylo žádoucí rychlé rozh... celá recenze

Jana červen 2017 Hotel Zebra***. Báječné, báječné, báječné !!!... celá recenze

JoNy červenec 2014 Klidná dovolená u moře. Znovu jsme s manželkou zvolili ubytování v tomto hotelu a znovu jsme byli spokojeni.... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hotel-zebra-carevo-bulharsko-z900881/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Bulharsko

Bulharsko je stát ležící v jihovýchodní Evropě na Balkánském poloostrově. Jeho východní hranici tvoří Černé moře. Délka rozmanitého pobřeží je téměř 400 kilometrů. Nalezneme zde dlouhé písečné pláže, ústí mnoha řek i skalnaté zátoky. Směrem do vnitrozemí je krajina spíše hornatá, nejvyšší hora Bulharska Musala je se svými 2 925 m n. m. nejvyšším bodem celého Balkánského poloostrova. Hlavním městem země je Sofie, ležící na historicky důležitých obchodních cestách spojujících Evropu a Orient. Největším letoviskem je Slunečné pobřeží, dále vynikají historická střediska u moře Sozopol a Nesebar, malebné rodinné Primorsko a Kiten, a nakonec vždy slunečný na jih orientovaný Svatý Vlas.

Pobřeží Černého moře je ideální volbou pro rodiny s dětmi. Nabízí cenově dostupnou dovolenou v příjemném prostředí, které v létě mluví minimálně z poloviny česky. Počasí není tolik horké jako na samém jihu Evropy, ale je více podobné našim letním podmínkám. Do Bulharska se dostanete rychle a pohodlně letadlem.

Bulharsko - více informací