Hotel Iberostar Cozumel Resort

  Mexiko, Isla Cozumel, Cozumel

Iberostar Cozumel

    Mexiko, Cozumel
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Komplex bungalovů pochází z roku 1999. Komplex hostům nabízí celkem 306 pokojů. V objektu je hotelový sejf a směnárna. Ve společných prostorách se mohou hosté přes WiFi připojit k internetu. V komplexu se nachází restaurace, jídelna a bar. Je tady obchod se suvenýry a další obchody. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Je zde novinový stánek. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Dále je možné využít službu hlídání dětí, lékařskou službu, prádelnu a kadeřnictví.

Ubytování

V pokojích je klimatizace, ventilátor, kuchyň a koupelna. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Mnoho pokojů má výhled na moře, který vytváří příjemnou atmosféru. Pokoje mají dvoulůžkovou postel nebo kingsize manželskou postel. Také je zde sejf a minibar. K dispozici je také mini lednička a varná konvice/kávovar. Hosté mají k dispozici sadu na žehlení. K základnímu vybavení patří telefon, televize, budík a WiFi (zdarma). Pro hosty je na pokoji připravena domácí obuv. V koupelnách je sprchový kout. K dispozici mají hosté také vysoušeč vlasů a župan. V komplexu bungalovů jsou pokoje pro rodiny a nekuřácké pokoje.

Sport/aktivity

Komplex má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Na terase s lehátky a slunečníky se mohou hosté opalovat a užívat si dovolenou. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. V objektu je možné se věnovat mnoha sportovním aktivitám. Je zde na výběr například tenis, hra boccia, plážový volejbal, volejbal, basketbal a lukostřelba. V nabídce je i mnoho vodních sportů a aktivit, například windsurfing, jízda na motorovém člunu, jízda na kánoi, plachtění, jízda na katamaránu, jízda na kajaku a aqua fitness. Za poplatek je pak potápění. Komplex nabízí sportovně založeným hostům i mnoho indoorové zábavy, například fitness studio, stolní tenis, kulečník, aerobik a házenou. V komplexu bungalovů je wellnes zóna, ve které je možné využít spa, kosmetický salon a masáže. Objekt dále nabízí animační program, živou hudbu, diskotéku a miniklub.

Stravování

V komplexu jsou na výběr tyto typy stravování - nocleh se snídaní, plná penze a stravování all inclusive. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Objekt nabízí také drobné občerstvení. Nápoje jsou pro hosty v ceně. K dostání jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba kartou

Je možné zaplatit platebními kartami American Express, Visa a MasterCard.

Upozornění

Cena zájezdu nemusí zahrnovat další možné poplatky hrazené na místě. Upozorňujeme, že v některých případech se může jednat o značně vysoké částky. Ověřte si tuto informaci u prodejce zájezdu.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Iberostar Cozumel Resort *****
Typ pláže: písčitá, špatný přístup
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 405 689
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-iberostar-cozumel-mexiko-vnitrozemi-mexiko-z1405689/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Mexiko

Mexiko, oficiálním názvem Spojené státy mexické, je zemí ve Střední Americe. Díky své rozlehlosti je území Mexika velmi různorodé. Najdeme zde písčité pláže, hory, pouště, savany i tropické pralesy. Nejznámějším turistickým lákadlem jsou památky mayské a aztécké kultury, monumentální stavby dávných civilizací. Dovolená v Mexiku je rájem pro dobrodruhy, kombinovat lze koupání v Karibiku nebo Tichém oceánu s poznáváním výjimečných přírodních i kulturních zajímavostí. Výhodou země Střední Ameriky je, že si každý najde to své, po čem jeho duše touží. Přírodní scenérie mexického tropického pásu, jeho hory, sopky i biota jsou úchvatné a na druhé straně stojí nebývale stará kultura, jejíž odkazy jsou v Mexiku výjimečně zachované.

Mexiko - více informací