Aparthotel JardÍn Del Conde

  Španělsko, La Gomera, Valle Gran Rey

JARDÍN DEL CONDE

  Španělsko, Kanárské ostrovy, La Gomera, Valle Gran Rey
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Na jihozápadě ostrova u národního parku Charco del Conde, 50 km od letiště, v oblasti La Puntilla ve Valle Gran Rey.
Zájezd na ostrov La Gomera je realizován s přelety/přejezdy lodí mezi ostrovy Tenerife - La Gomera nebo Gran Canaria - La Gomera. Na ostrově La Gomera není k dispozici informační kniha ani osobně delegát CK.

Vybavení objektu

Aparthotel se skládá z 3 dvoupatrových budov a nabízí celkem 74 apartmánů. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, možnost Wi-Fi připojení k internetu v prostoru recepce, restaurace, bar, parkoviště. Uprostředpůlhektarové tropické zahrady je velký bazén pro dospělé, dětský bazén, sluneční terasa s lehátky a slunečníky.

Apartmán

(cca 50 m2) Dvoulůžková ložnice je oddělena od obývací části dveřmi. Do vybavení patří integrovaný kuchyňský kout, rozkládací pohovka, televize se satelitními programy, telefon, trezor (k pronájmu) a koupelna s WC. Apartmány v přízemí mají terasu svýhledem na bazén, ostatní mají balkon s výhledem do zahrady nebo boční výhled na moře.Maximální obsazenost - 3 osoby a 1 dítě do 2 let.

Stravování

Apartmány jsou uzpůsobeny k samostatnému vaření. Za příplatek je možné objednat snídaně formou švédský stolů v hotelové kavárně Early.

Sport

Okolí je vhodné pro turistiku, horskou cyklistiku, potápění a rybolov.

Obchody

Přibližně 100 m od hotelu jsou různé obchůdky, restaurace a bary.

Pláž

Menší přírodní pláž Charco del Conde s černým lávovým pískem je oddělena od hotelu jen malou pobřežní silnicí, cca 1 km od komplexu leží větší pláž s černým lávovým pískem Playa de Valle Gran Rey.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Aparthotel JardÍn Del Conde **
Typ pláže: skalnatá, písčitá
Vzdálenost od pláže: 20 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 813 881
dnes 8–19 h

Lokalita