Hotel Planneralm

  Rakousko, Štýrsko, Schladming

JUFA Hotel Planneralm - Alpin-Resort

    Rakousko, Dachstein / Schladming, Schladming, Štýrsko, Hochwurzen, Planai
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Základní informace

Hotel JUFA Planneralm stojí ve výšce 1600 m n.m. a nabízí tak idylické místo pro dovolenou v krásné a nedotčené přírodě ve Štýrsku. Centrum Donnersbach 50m, Schladming cca 70 km, Salzburg 130 km, Solná komora cca 50 km.

Proč si vybrat hotel
  • krásné místo
  • dětský koutek
  • přímo u lanovky Planneralm
  • domácí mazlíčci povoleni
Ubytování

Pokoje pro 2-4 os. mají TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu s vanou nebo sprchou. Některé mají také posezení. Za poplatek si můžete půjčit župan.

Vybavení

V hotelu najdete recepci, úschovnu zavazadel, společenskou místnost, úschovnu kol, zdarma parkoviště u hotelu. K dispozici je také seminární místnost.

Pro děti je zde dětská herna.

Pro odpočinek a relax slouží wellness se saunou - otevírací doba na místě. Děti mají vstup pouze v doprovodu rodičů.

Strava

Polopenze - snídaně formou bufetu, večeře formou bufetu (3 chody) a salátový bufet.

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 146 592
dnes 8–19 h

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací