Hotel Villa Katopodis

  Řecko, Lefkada, Nidri

Katopodis apartments

    Řecko, Lefkada, Nidri
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Přehled

velká zahrada prostorné ubytování a balkon poloha v centru střediska možnost ubytování až 4 osob

Poloha

pláž 100 m centrum střediska 150 m hlavní město lefkas 17 km letiště Preveza 40 km

Poloha

apartmánový dům leží v oblíbeném středisku Nidri na jeho hlavní třídě s řadou nákupních možností. Písečně-oblázková pláž je vzdálená 100 m. Centrum střediska a jeho přístavní promenáda jsou cca 150 m daleko. Do hlavního města Lefkas je to 17 km, pláže severozápadu Kathisma a Pafkoulia jsou cca 30 km daleko. Zastávka místní autobusové dopravy je cca 80 m od hotelu. Doporučujeme pěší procházku k nádherné přírodní rokli s vodopádem (3 km). Letiště Preveza je vzdáleno 40 km (doba transferu cca 45 min).

Vybavení hotelu

apartmánový dům nabízí ubytování ve studiích a apartmánech směrovaných na hlavní třídu nebo na stranu do zahrady s výhledem na hory. V jeho přízemí je supermarket, v zadní části (odvrácené od hlavní třídy) je upravená zahrada a privátní parkoviště. Na pláži lehátka a slunečníky za poplatek, cca 200 m středisko vodních sportů.

Vybavení pokoje

studia a apartmány jsou jednoduše a účelně vybaveny, mají sociální zařízení se sprchou, klimatizaci (za poplatek), kuchyňský kout se základním vybavením a lednicí, TV, WiFi připojení (zdarma) a prostorný balkon nebo terasu. Studia mají 2 lůžka (na vyžádání možnost studia s oddělenou ložnicí nebo 3 pevnými lůžky), mezonetové apartmány mají v patře ložnici s dvojlůžkem a 2 samostatná lůžka v přízemí.

Stravování

vlastní.

Názor CK

jednoduché příjemné rodinné zařízení s možností ubytování až 4 osob a s možností vlastního stravování. Výhodou je malá vzdálenost pláže a snadná dostupnost služeb přímo před domem. Vhodné pro rodiny s dětmi.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Villa Katopodis **
Typ pláže: písčito - oblázková
Vzdálenost od pláže: 80 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 783 978
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-katopodis-apartments-lefkada-recko-z783978/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Řecko

Řecko leží v jižní Evropě, rozkládá se na pevnině a na četných ostrovech, které tvoří jednu pětinu řeckého území. Členitá pobřeží i romantické pláže jsou omývány Egejským, Krétským, Thráckým, Středozemním a Jónským mořem. Na poloostrově Attika se rozkládají Athény, hlavní město Řecka. Poznávejte antické památky, odpočívejte u čistého moře, vyzkoušejte speciality místní kuchyně. Nejoblíbenější ostrovy jsou Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Řecku zavedena pobytová taxa, která se od roku 2024 mění na klimatickou taxu. Platba probíhá přímo na recepci hotelu v den příjezdu a její výše je dle oficiální kategorie (počtu hvězdiček) hotelu následující:

Březen až říjen:

  • 1,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 7,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 10,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Listopad až únor:

  • 0,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 4,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 0,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Řecko - více informací