Kembali Hotel

  Brazílie, Pernambuco, Porto de Galinhas

Kembali Hotel

    Brazílie, Pernambuco, Porto de Galinhas
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Následující text je strojově přeložen... zobrazit v originále zobrazit v originále
Díky přímé poloze na pláži, hotel je ideálním místem pro odpočinkovou dovolenou na pláži.

Poloha: Klidné, přímo na dlouhé písečné pláži. Letovisko Porto de Galinhas s několika restauracemi, bary a obchody se nachází asi 2,3 km. Transfer z letiště v Recife je asi 50 minut.

Vybavení: Moderní hotel má 63 pokojů rozložena na 4 patrech a jsou individuálně zařízené podle různých témat: Bali, Maritim, hudby nebo retro. K vybavení patří vstupní hala s recepcí, výtahy, WiFi (v ceně). Snídaňová restaurace / -Cafe a venkovních bazénů nabízí panoramatický výhled na moře. Lehátka, slunečníky a plážové ručníky jsou zahrnuty v bazénu a pláže.

Ubytování v rodinném domě: Hezké pokoje (A1-3A) jsou asi 28 metrů čtverečních a jsou vybaveny minibarem, klimatizací, trezorem, TV s plochou obrazovkou kabelovou TV, rádio, bezdrátové připojení (v ceně), telefon, koupelna se sprchovým koutem, WC a vysoušečem vlasů. Všechny pokoje mají balkon nebo terasu a výhled na moře.

Stravování: Snídaně jsou podávány formou švédských stolů.

Info: Národní klasifikace: 4 hvězdičky; Jazyky: angličtina a španělština.

Line Poznámka: Tento hotel je možné rezervovat pouze pro dospělé nad 13 let.

Cena částečné informace:

Následující informace platí pro zimní sezonu 2017/2018:
#Mindestalter: 13 let.

Popis ubytování a programu zájezdu v originále

Následující text je zobrazen v originále... zobrazit strojový překlad
Dank der direkten Strandlage ist das Hotel bestens geeignet für einen entspannten Badeurlaub.

Lage: Ruhig, direkt am langen Sandstrand. Der Ferienort Porto de Galinhas mit verschiedenen Restaurants, Bars und Einkaufsmöglichkeiten liegt ca. 2,3 km entfernt. Die Transferzeit vom Flughafen Recife beträgt ca. 50 Minuten.

Ausstattung: Das moderne Hotel verfügt über 63 Zimmer, die sich auf 4 Etagen verteilen und individuell nach verschiedenen Themen eingerichtet sind: Bali, Maritim, Musik oder Retro. Zu den Einrichtungen zählen eine Lobby mit Rezeption, Lifts, WLAN (inklusive). Das Frühstücks-Restaurant/-Cafe und die Swimmingpools im Außenbereich bieten einen herrlichen Panoramablick über das Meer. Liegen, Sonnenschirme und Badetücher sind an Pool und Strand inklusive.

Unterbringung: Die Smart-Zimmer (A1-3A) sind ca. 28 qm groß und sind ausgestattet mit Minibar, Klimaanlage, Safe, Flatscreen-Kabel-TV, Radio, WLAN (inklusive), Telefon, Badezimmer mit Dusche, WC und Föhn. Die Zimmer verfügen ebenfalls über Balkon oder Terrasse und Meerblick.

Essen & Trinken: Das Frühstück wird Ihnen in Buffetform serviert.

Info: Landeskategorie: 4 Sterne; Servicesprachen: Englisch und Spanisch.

Buchungshinweis: Dieses Hotel ist erst für Gäste ab 13 Jahren buchbar.

Preisteilinformationen:

Folgende Informationen sind gültig für die Wintersaison 2017/2018:
#Mindestalter: 13 Jahre.

565 656 610 Číslo zájezdu: 839 786
dnes 8–19 h

Brazílie

Brazílie je největší stát v Latinské Americe, jehož teritorium se táhne od východního pobřeží přes amazonské pralesy až k vrcholkům And. Díky tomu nabízí Brazílie různorodost krajiny a podnebí. V Brazílii můžete zdolávat vrcholky hor, brodit se houštinami pralesů nebo odpočívat u modrého moře na sluncem prohřátém písku. Tropické podnebí je zárukou celoroční turistické sezóny. Úředním jazykem je portugalština.

Brazílie - více informací