Mogador Ryad Hotel & Spa

  Maroko, Essaouira

KOMBINACE AGADIR – ESSAOUIRA (IBEROSTAR FOUNTY BEACH + ROYAL MOGGADOR)

    Maroko, Agadir
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis zájezdu:

8denní zájezd – 3 noclehy v hotelu v Essaouiře a 4 noclehy v hotelu v Agadiru

Zvolte si netradiční způsob dovolené a poznejte během jednoho týdne dvě krásná a historicky velmi zajímavá města v Maroku. V Agadiru si můžete odpočinout ve 4* hotelu s lázněmi, či si užít krásnou pláž. V Essaouiře se pro změnu vydejte po stopách historie...

Essaouira
Starobylé městečko bylo ve 14. století známé pod názvem Mogador, což znamená malá tvrz obklopená zdmi a skýtá nádhernou scenérii. Toto opevněné město bylo postaveno podle zásad současné evropské vojenské architektury a severoafrického kontextu. Od svého založení bylo hlavním mezinárodním obchodním přístavem spojujícím Maroko a Evropu se zbytkem světa. Samotné centrum města je zapsáno na seznamu světového dědictví UNESCO. U zálivu Essaouira je krásná, 3 km dlouhá pláž s jemným pískem. Je to také ráj pro surfaře a milovníky kitefurfingu.

Agadir
Je velmi moderní turistické město plné luxusních hotelových komplexů, které lemují široké písčité pláže. Město se pyšní 300 dny slunečního svitu v roce. Podvečerní Agadir je jako stvořený k procházkám po nábřeží či v úzkých uličkách, které vás lákají svou tajemnou atmosférou.

Hotel Iberostar Founty Beach **** v kombinaci s hotelem Hotel Ryad Moggador ****

Hotel Iberostar Founty Beach ****
Hotel sítě Iberostar, vyhlášené velmi dobrými službami, je postaven do tvaru U, v jehož středu je krásná zahrada plná palem s bazénem a sluneční terasou. Disponuje 470 pokoji, z nichž 160 je rodinných, situovaných v přízemí, s přímým vstupem do zahrady. Pokoje jsou moderně vybavené a nabízejí komfort potřebný ke strávení pohodlné dovolené. Pro děti je k dispozici miniklub i dětský bazén, dospělí mohou využít zázemí hotelového SPA s krytým bazénem, saunou a hammamem. Hotel disponuje konferenční místností až pro 370 osob. Dovolenou zde ocení jak rodiny s dětmi, které zde naleznou vynikající zázemí, které zde naleznou vynikající zázemí, tak i klienti vyhledávající výborné služby, pohodlí a krásnou písečnou pláž.

Hotel Ryad Moggador ****
Oblíbený hotelový komplex Ryad Moggador nabízí celkem 140 moderně vybavených pokojů a 16 apartmánů. Hotel nabízí ideální možnosti k odpočinkové dovolené v oblíbeném turistickém letovisku Essaouira, vybízejícímu k vodním sportům a večerním procházkám. Hotel disponuje restaurací nabízející pestrou kuchyni s typickými místními prvky. K dispozici je fitness, sPA centrum a tenisové kurty.

Cena nezahrnuje - mistni pobytova taxa 20 €/osoba/pobyt splatna v hotovosti v miste pobytu.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Mogador Ryad Hotel & Spa ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 280 m
Iberostar Founty Beach Hotel ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 30 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 573 028
dnes zavřeno

Maroko

Maroko je perlou přírodních zajímavostí a tradiční kultury na pomezí západního světa, exotiky, orientu a hlavně islámu. Náboženství je v této zemi Maghrebu nejvíce benevolentní, a proto lze využít otevřenosti místního prostředí k cestovatelským toulkám. Nejvíce lákavé jsou místní přírodní kontrasty několika biomů subtropického pásu naší planety. Na jih země zasahuje nekompromisně největší světová poušť Sahara. Směrem na sever přechází ve Vysoký Atlas s nejvyšší horou země Džabal Tubkal se svými 4 167 m n. m. Díky vysoké nadmořské výšce je Atlas v zimě pokryt sněhem. Přes Nízký Atlas se dostáváme k úrodným nížinám středomořského a atlantského pobřeží. Centra kultury a pamětihodností v Maroku jsou zejména vnitrozemský Marrákéš, hlavní město Rabat a pobřežní Agadir nebo Casablanca. Maroko je zemí poznání, přírodních krás a svérázné kultury.

Povinná pobytová taxa ve výši 20 EUR/osoba/pobyt do 8 dní; 40 EUR/osoba/pobyt nad 8 dní, je splatná v hotovosti v místě pobytu.

Maroko - více informací