Hotel La Pura Women's Health Resort Kamptal

  Rakousko, Dolní Rakousko, Gars am Kamp

La Pura

    Rakousko, Dolní Rakousko, Gars am Kamp
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Názor CK

Stylový resort nacházející se na idylickém místě je určený výhradně a pouze ženám. Je uzpůsobený tak, aby na jednom místě bylo nabídnuto vše, co žádá každá žena, která se chce cítit krásná, zdravá a vitální. K dosažení optimálních výsledků jsou využívány nejnovější poznatky genderové medicíny.

Internet

WiFi zdarma.

Obědy

polévka, salát, teplé vegetariánské jídlo, denně mezi 15.00 - 17.00 hodinou čajové pečivo a koláč

Poloha hotelu

v centru Gars am Kamp v kouzelném údolí Kamp.

Povinné příplatky

pobytová taxa cca 2,30 EUR/noc/osoba.

Poznámka

v ceně pobytu poukaz na procedury v hodnotě 45 EUR/noc/osoba (není přenosný, nelze spojovat, nutno využít v den vystavení), z procedur např.:
kosmetika, workshopy o výživě, zumba, jóga, body styling, cvičení zaměřená na snižování váhy, redukci celulitidy a mnohé další - aktuální seznam aktivit a procedur přímo na místě.

Služby za poplatek

kosmetika, masáže, procedury atd. (více informací na místě).

Snídaně

bufetové (po celý den čaj v Bocaccio sále)

Stravování

plná penze (s možností úpravy v rámci dietního programu)

Ubytování

prostorné dvoulůžkové pokoje vybavené světlým nábytkem, TV, minibar (nealkoholické nápoje z minibaru zahrnuty v ceně), posezení, koupelna s župany, přezůvkami a hygienickými potřebami, pokoje Superior a Junior Suite za příplatek (nutno vyžádat předem).

Večeře

o 5 chodech nebo možnost 4 chodové dietní večeře se sníženým počtem kalorií

Vybavení hotelu

recepce, restaurace, součastí je slunná terasa s barem, parkoviště (v případě potřeby možnost využít parkovací službu, která auto bezpečně zaparkuje), půjčovna kol, fitness, cvičební sál, vnitřní relaxační bazén, vyhřívaná lehátka, bio aromatická sauna s hudbou a barevnými světly, parní lázeň, relaxační místnost.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

La Pura Women's Health Resort Kamptal ****

565 656 610 Číslo zájezdu: 713 074
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-la-pura-dolni-rakousko-rakousko-z713074/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací