Lagos Mare Hotel

  Řecko, Naxos, Agios Prokopios

Lagos Mare

    Řecko, Naxos, Agios Prokopios
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Speciální služby zahrnuté v ceně zájezdu

Pojištění Basic ERV pojišťovny a.s. včetně léčebných výloh.

Poloha

Hotel Lagos Mare se nachází asi 350 metrů od písečné pláže, na okraji letoviska Agios Prokopios. Do centra letoviska s tavernami, kavárnami a obchůdky lze dojít krátkou procházkou. Spojení s hlavním městem ostrova, vzdáleným necelých 5 kilometrů,zajišťuje autobus, který staví přímo u hotelu.

Popis hotelu

Elegantní hotel Lagos Mare je postavený v tradičním kykladském stylu a obklopený zahradou, má klidnou přátelskou atmosféru.

Pláž & Bazény

sladkovodní bazén, lehátka, slunečníky a osušky zdarma, na pláži za poplatek, dětský bazén

Vybavení hotelu

pool bar a jacuzzi, konferenční místnost, prádelna, fitness centrum, herna, hřiště, na recepci hotelu lze objednat pronájem kol nebo zajištění projížděk na koních

Ubytování

klimatizované pokoje s možností přistýlky, moderně vybavená koupelna s hydromasážní sprchou a WC, vysoušeč vlasů, koupací pláště, pantofle, SAT/TV, telefon, internetové připojení, trezor, kávovar Nespresso, balkón s výhledem na bazén nebo moře, pokojejsou vybavené ortopedickými lůžky s anatomickými matracemi, hotel nabízí také ubytování pro čtyřčlenné rodiny v rodinných suitách s oddělenými pokoji

Stravování

snídaně formou bufetu, možnost dokoupení večeří speciality tradiční kuchyně nabízí špičková hotelová restaurace Naxos 1924

Sport & zábava

na pláži možnost vodních sportů včetně windsurfingu a potápěčského centra pro začátečníky i pokročilé

Aktivity pro děti a juniory

dětský bazén, dětské hřiště, za poplatek zapůjčení baby monitoru a večerní hlídání dětí

Internetové připojení

wifi připojení zdarma

Relaxace & Wellness

relaxační centrum, masáže, sauna a speciální lázeňské balíčky

Popisy pokojů

Dvoulůžkový pokoj Standard

Interiér 25 m2, v prvním patře, anatomické matrace, osušky, koupací pláště, pantofle, trezor, SAT/LCD/TV, , internetové připojení, minibar, Nespresso přístroj. Max. obsazenost 3 dospělé osoby.

Dvoulůžkový pokoj superior

Interiér 30 m2, anatomické matrace, prostorná koupelna, osušky, koupací pláště, pantofle, trezor, SAT/LCD/TV, internetové připojení, minibar, Nespresso přístroj. Max. obsazenost 3 dospělé osoby a dítě.

Dvoulůžkový pokoj výhled na moře

Interiér 20 m2, klimatizované dvoulůžkové pokoje,anatomické matrace, osušky, koupací pláště, pantofle, trezor, SAT/LCD/TV, , internetové připojení, minibar, Nespresso přístroj.Max. obsazenost 2 osoby.

Junior suita

Interiér 33 m2, elegantně zařízená suita s prostorným balkónem. Anatomické matrace, mramorová koupelna s vnitřním jacuzzi, osušky, koupací pláště, pantofle, vysoušeč vlasů, trezor, chytrá TV Samsung, která umožňuje spojení s přáteli a poslechhudby, internetové připojení, klimatizace, minibar, Nespresso přístroj. Max. obsazenost 2 dospělé osoby a 2 děti.

Rodinný pokoj v přízemí (propojené pokoje) / Rodinný pokoj v patře (propojené pokoje)

Interiér 50 m2, rodinné pokoje umístěné v přízemí nebo v patře, dvě oddělené ložnice od sebe dveřmi, dvě koupelny, anatomické matrace, osušky, koupací pláště, pantofle, trezor, SAT/LCD/TV, internetové připojení, minibar, Nespresso přístroj.Max.obsazenost 4 dospělé osoby a 2 děti.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Lagos Mare Hotel ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 500 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 697 378
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-lagos-mare-naxos-recko-z697378/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Řecko

Řecko leží v jižní Evropě, rozkládá se na pevnině a na četných ostrovech, které tvoří jednu pětinu řeckého území. Členitá pobřeží i romantické pláže jsou omývány Egejským, Krétským, Thráckým, Středozemním a Jónským mořem. Na poloostrově Attika se rozkládají Athény, hlavní město Řecka. Poznávejte antické památky, odpočívejte u čistého moře, vyzkoušejte speciality místní kuchyně. Nejoblíbenější ostrovy jsou Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Řecku zavedena pobytová taxa, která se od roku 2024 mění na klimatickou taxu. Platba probíhá přímo na recepci hotelu v den příjezdu a její výše je dle oficiální kategorie (počtu hvězdiček) hotelu následující:

Březen až říjen:

  • 1,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 7,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 10,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Listopad až únor:

  • 0,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 4,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 0,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Řecko - více informací