Hotel Landhaus Hubertus

Rakousko, Štýrsko, Rohrmoos

Landhaus Hubertus

    Rakousko, Dachstein / Schladming, Schladming, Štýrsko, Hochwurzen, Planai, Rohrmoos
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Landhaus Hubertus je nově postavený dům, který naleznete mezi mezi Schladmingem a Rohrmoos, v nejkrásnější lyžařské a výletní oblasti Rakouska s kráným výhledem na panorama a alpské město Schladming, Ramsau a Dachstein. Centrum 800 m, veřejný bazén 1,5 km, obchody 800 m, ledovec Dachstein 30 km, nadmořská výška 800 m.

Ubytování

Typ A: 2-3 lůžkový pokoj
Typ B: 1 lůžkový pokoj

Možnost dětské postýlky ve všech pokojích, sprcha/WC, fén, župan a pantofle k zapůjčení za poplatek, rádio, kabel-tv, wlan zdarma, trezor, nekuřácký obejekt.

Vybavení

Recepce, lobby, wifi, lyžárna, botárna, místnost na kola, parkoviště a místnost na snídaně.

Aktivity

Sauna, infračervená kabina.

Stolní tenis, Schladming Dachstein Sommercard www.sommercard.info

Slevy

osoby na 3. lůžku do 3 let 100%, 3-6 let zaplatí 500,- Kč/os./noc,6-12 let 1220,- Kč/os./noc,12- 14,9 let 1570,- Kč|/ios./noc

Poznámka

Pro děti: dětská postýlka.

Domácí zvířata povolena za poplatek 12 € / den.

Pobyt

2 noci

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Landhaus Hubertus
Vzdálenost od sjezdovky: 50 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 473 535
dnes 8–19 h

Lokalita

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací