Leonardo Privileg Death Sea Hotel

  Izrael, Neve Zohar

5/5

Leonardo Plaza, Mrtvé moře

  Izrael, Neve Zohar
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Hotel se nachází v části Neve Zohar a tyčí se na vyvýšenině nad Mrtvím mořem s nádherným výhledem na moře a na Judské hory. Je vzdálen 3-minuty jízdy od turistického centra Ein Bokek. Má vlastní pláž s lehátky, slunečníky a ručníky – transfer k moři od hotelu zdarma každých 20 minut elektrickým vláčkem.

Vybavení: má 280 prostorných pokojů včetně standardních pokojů, pokoje SUNc s velkými balkony pod dřevěnými stříškami pokoje Garden v prvním patře mají vstup na vlastní předzahrádku.
Všechny pokoje s výhledem na Mrtvé moře a Judskou poušť, některé z nich - s výhledem na bazén, vhodné pro rodiny s dětmi - až pro 4 osoby.
Hotel nabízí venkovní bazén, dětský bazén, (bazény v zimě vyhřívané) dětský klub se širokou paletou kreativních a zábavních akcí wellness centrum: Thalassa International Center - jediné svého druhu v Izraeli, postaveno na základě zásad slavného francouzského letoviska zahrnuje bazén, bazén s vodou z Mrtvého moře, finskou saunu, tureckou lázeň, studenou vodou, jacuzzi, masáž, sirovodíkové lázně, fitness, salon krásy. Thalassa International Center Mrtvého moře kombinuje unikátní thalassoterapeutické programy s tradičními postupy léčitelství v oblasti Mrtvého moře.
Kromě toho hotel nabízí konferenční a banketové prostory až pro 350 osob, business centrum, místnost pro bridge, restaurace, kavárnu, živou zábavu-hudbu ve večerních hodinách.

Konečná cena zájezdu se může od uvedené ceny lišit z důvodu průběžných změn cen letenek. Uvedené ceny platí v případě volných míst v nejvýhodnější knihovací třídě. CK si proto vyhrazuje právo změny konečné ceny zájezdu.

Ubytování

ubytování ve 2 lůžkových pokojích s klimatizací, sociálním zařízením s WC, TV/SAT, telefonem, wi-fi za poplatek, rádiem, minibarem a trezorem, fénem a koutkem na přípravu kávy nebo čaje.
check in: od 15:00
check out: do 11:00

Doprava

pravidelná linka Praha-Tel Aviv a zpět, incl.let. poplatky a taxy

Program

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Leonardo Privileg Death Sea Hotel ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 150 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 692 982
dnes 8–19 h

Hodnocení

1. nejlepší hotel v destinaci Izrael

5/ 5 1 recenzí

Katka S. prosinec 2013 Recenze hotelu Leonardo Privilege. Krásný hotel s výbornou kuchyní a příjemným personálem.... celá recenze

Lokalita