Hotel Les Chalets D'angele

  Francie, Rhône-Alpes, Châtel

Les Chalets d'Angele (Apart.)

    Francie, Chatel
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Hotel má 74 pokojů. Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. K vybavení patří úschovna zavazadel, přístup k internetu, WiFi a prádelna. V případě potřeby mohou hosté využít parkoviště.

Vybavení

Hotel má 74 pokojů. Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. K vybavení patří úschovna zavazadel, přístup k internetu, WiFi a prádelna. V případě potřeby mohou hosté využít parkoviště.

Vybavení pokoje

Všechny pokoje mají obývací část a kuchyň. Většina ubytovacích jednotek má balkón. V pokojích se nachází oddělené ložnice, dvoulůžková postel nebo rozkládací pohovka. K dispozici je také lednička, vařič a varná konvice/kávovar. O pohodlí hostů se postará připojení k internetu, telefon a televize.

Sport/zábava

Hotel nabízí mnoho volnočasových aktivit, k nimž patří dětský bazének a krytý bazén. Příjemné uvolnění slibuje vířivá vana, jež se nachází v blízkosti bazénu. K nabídce volnočasových aktivit hotelu patří golf, fitness studio, spa, sauna a masáže.

Zobrazené ceny jsou konečné, obsahují veškeré slevy uvedené v akčních nabídkách

565 656 610 Číslo zájezdu: 680 078
dnes 8–19 h

Francie

Francie je největší evropskou zemí a její součástí je i známý ostrov Korsika. Kromě pevninské části ji tvoří i magické ostrovy Martinik, Réunion nebo souostroví Francouzská Polynésie. Hlavním městem je Paříž, romantické město plné života a uměleckých zážitků. Ve Francii díky rozlehlosti jejího území najdete zasněžené vrcholy Pyrenejí a Alp, které jsou označovány rájem pro lyžaře, stejně tak jako kouzelné Azurové pobřeží na jihu země. Každý kout této osobité země vám umožní prožít jedinečné okamžiky. Francie je také rájem eurovíkendů a poznávacích zájezdů. Velmi populární jsou historické památky světového formátu rozeseté po celé zemi od Normandie po Azurové pobřeží. Francie je nejvěhlasnější světovou zemí vína a jednoznačně také cyklistiky.

Francie - více informací