Hotel Les Vertmarines

  Francie, Akvitánie, Lacanau

Les Vertmarines

    Francie, Akvitánie, Lacanau
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Le Verdon sur Mer je situován poblíž Bordeaux, v oblasti Grave, v blízkosti slavných vinic (Margaux, Pouillac asi 45 km).

Ubytování

Rezidence se nachází asi 500 metrů od centra a 1 km od pláže Estuaire a 2 km od oceánu. Je tvořena 136 apartmány okolo bazénu. V okolí naleznete několik základních obchodů.
V rezidenci máte k dispozici recepci, venkovní bazén s dětským brouzdalištěm, wifi připojení za příplatek na apartmánech, venkovní parkoviště (163 parkovacích míst).

K dispozici jsou kompletně vybavené byty.
Studio pro 4 osoby - ST4, cca 27 m 2, obývací pokoj s rozkládací sedací soupravou, kabina na spaní s dvěma lůžky, kuchyňský kout (elektrický vařič, lednice, mikrovlnná trouba, myčka na nádobí), koupelna s WC, balkon nebo terasa se zahradním nábytkem.

Apartmán pro 6 osob - AP6, cca 35 m 2, obývací pokoj se spaním pro 2 osoby, pokoj s manželskou postelí, spací kabina s patrovou postelí, kompletně vybavený kuchyňský kout (elektrický vařič, lednice, mikrovlnná trouba, myčka na nádobí),koupelna, oddělené WC, balkon nebo terasa se zahradním nábytkem.

Apartmán pro 8 osob - AP8, cca 42 m 2, obývací pokoj se spaním pro 2 osoby, pokoj s manželskou postelí, spací kabina s patrovou postelí a lůžkem, u vchodu jedno lůžko, kompletně vybavený kuchyňský kout (elektrický vařič, lednice, mikrovlnná trouba, myčka na nádobí), koupelna, oddělené WC, balkon nebo terasa se zahradním nábytkem.

Stravování

Vlastní.

Názor CK

Vynikající místo na pořádání výletů po francouzských vinařstvích. Doporučujeme návštěvu přístavu Médoc, Bloc. Vynikající místo na výlety na kolech.

Doplňující informace

ložní prádlo: 10,50 Eur / osoba
koupelnové prádlo: 6 Eur / osoba
pronajmutí TV: zdarma
půjčení dětské postýlky, židličky, vaničky: zdarma (nutná rezervace předem)
wifi připojení na recepci: 5 Eur / den, 20 Eur / týden
příplatek za zvíře: 45 Eur / týden
možnost konečného úklidu: od 55 Eur
venkovní parkoviště zdarma

Všechny uvedené apartmány (i když na našem webu jsou k dispozici) je nutno ověřit u francouzského partnera, zda má volnou kapacitu. Požadavky na ubytování zasílejte na emailovou adresu CK. Odpověď s případnou nabídkou náhradního ubytování Vám zašleme do 24 hodin.

565 656 610 Číslo zájezdu: 561 435
dnes 8–19 h

Francie

Francie je největší evropskou zemí a její součástí je i známý ostrov Korsika. Kromě pevninské části ji tvoří i magické ostrovy Martinik, Réunion nebo souostroví Francouzská Polynésie. Hlavním městem je Paříž, romantické město plné života a uměleckých zážitků. Ve Francii díky rozlehlosti jejího území najdete zasněžené vrcholy Pyrenejí a Alp, které jsou označovány rájem pro lyžaře, stejně tak jako kouzelné Azurové pobřeží na jihu země. Každý kout této osobité země vám umožní prožít jedinečné okamžiky. Francie je také rájem eurovíkendů a poznávacích zájezdů. Velmi populární jsou historické památky světového formátu rozeseté po celé zemi od Normandie po Azurové pobřeží. Francie je nejvěhlasnější světovou zemí vína a jednoznačně také cyklistiky.

Francie - více informací