M Hotel Ljubljana

  Slovinsko, Osrednja Slovenija, Lublaň

M Hotel

  Slovinsko, Ljubljana
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Lublaň je hlavní a největší město Slovinska. Má plochu 275 km2 a 278.000 obyvatel. Městem protéká řeka Lublanice. Hlavním bulvárem je Slovenska cesta. Lublaň stojí na antických pozůstatcích. Městu dominuje Ljubljanski grad (hrad), pevnost založená ve 12. Století, ovšem dnešní podoba hradu je z 15. - 16. století. Na konci 60. let začala rekonstrukce hradu, která trvala 35 let a v současné době na něj vede lanová dráha. Z věží Lublaňského hradu můžeme přehlédnout celé město až k Julským Alpám. Historický obraz starého města je určován převážně barokní výstavbou. Výraznými příklady jsou františkánský kostel (1640-1660) s oltářem (1756) Francesca Robby, radnice s mramorovou studnou (1751), katedrála a biskupský palác. Lublaň leží ve 300 m.n.m., průměrná teplota v Červenci zde dosahuje 20°C a ročně v Lublani spadne na 1380 mm srážek.

Poloha

ve čtvrti Šiška, cca 2 km od centra města.

Stravování

snídaně – švédské stoly.

Další služby hotelu

restaurace, aperitiv bar, kavárna, podzemní garáže a parkoviště v blízkosti rekreační centrum Fontana (vnitřní a venkovní bazény s podvodní masáží, fitness, solárium, finská sauna, turecká lázeň, masáže, …)

Domácí mazlíčci

dovoleni za poplatek 20 EUR/den

Ubytování

klimatizovaný pokoj s možností přistýlky – kabelová TV, telefon, minibar, internetové připojení, vysoušeč vlasů, sprcha/WC.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

M Hotel Ljubljana ****

565 656 610 Číslo zájezdu: 883 050
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-m-hotel-ljubljana-slovinsko-z883050/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Slovinsko

Vyhledávaná oblast pro letní i zimní dovolenou. Země sice malá rozlohou, ale o to více rozmanitá, má co nabídnout každému návštěvníkovi. Překrásná příroda, průzračná jezera, majestátní hory, města s bohatou historií a milí hostitelé dávají příslib k nevšedním zážitkům.

Slovinsko - více informací